Reacties

Kippen op stok: die van ons gaan 'op tak' — 19 reacties

  1. Ik had ook kippen die liever in de appelboom zaten. Hadden ze helemaal zelf bedacht. Ze waren uitgebroed en opgevoed door een kipje dat zelf gewoon op stok ging. Eerst leerde ze de kleintjes samen met haar op stok te gaan, maar als volwassen kip wilden ze ieder voor zich het hoogste zitten. Zo ontdekten ze de hogere takken van de boom.

  2. Ik had er zo ook 3. Ik heb ze wekenlang elke avond met behulp van een kattenmandje uit de bomen geplukt en veilig in het hok gezet tot ze het vanzelf deden.
    Misschien wel schattig, maar niet marter- of vosveilig.
    Overdag mogen ze vrij rondlopen in de tuin als ik thuis ben en er geluid is, maar als ik niet thuis ben of 's nachts: achter slot en grendel!

  3. Marters zijn goeie klimmers!! Ze klimmen zelfs op (hoge) muren om zo naar de zolder te geraken. Dat weet ik want bij een vriendin van me is dat zo, ze had marters op zolder, had camera's gehangen en toen zag ze zwart op wit hoe ze naar binnen gingen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>