Reacties

Nieuwe gordijnen in mijn kantoortje — 9 reacties

 1. Ik verwacht bij jou juist altijd kleur en bloemen dus vond de eerste beter bij je passen. Maar het zijn nette gordijnen!
  Ik naaide met moeder’s hulp gordijnen voor de studio en dochter’s slaapkamer in gewone gordijnstof van de Kwantum. Was niet duur zijn leuk geworden :)

 2. Ik klikte op de lege plek van de foto en toen kwam er een popup met de foto.
  Mooie gordijntjes, netjes. Soms moet je je werkplek, of ander deel van je huis opfleuren met wat nieuws. Fijne badlakens en badmatje in de badkamer, nieuw dekbed en kastje op de slaapkamer. Voor het luxegevoel in je eigen huis.
  (niet te vaak,dan werkt dat niet meer)

 3. Ik wilde andere gordijnen voor mijn slaapkamer en mijn voordeur. Maar kon nergens de kleur vinden die ik wilde en in sommige gevallen waren het maar dunne lapjes die niet voldoen , want bij mijn voordeur en slaapkamer heb ik nog steeds enkel glas en het lijkt er niet op dat mijn woningbouw vereniging daar iets aan gaat doen. Bij de stoffenwinkel waar ik wel vaker kom adviseerde de verkoopster mij om voor meubelstof te gaan. Die is dikker, verduisterend en valt super mooi.
  In de kleur die ik graag wilde was de stof voor de helft van de prijs, nog steeds niet heel goedkoop, maar goedkoper dan kant en klaar gordijnen die net niet de goede kleur hadden en van dunne stof waren. Dus dat maar gedaan en wat ben ik er blij mee. Een hele mooie kleur, ze vallen mooi en houden licht en kou tegen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder