Nieuwe gordijnen in mijn kantoortje

Nieuwe gordijnen

Ergens in een stoffig stoffenzaakje, in the middle of nowhere, dat werd opgeheven kwam mijn moeder een rol gordijnstof tegen die ze kon kopen voor een prikkie. Eenmaal thuis vroeg ze of ik daar geen gordijnen van zou willen. Mijn moeder kan goed overweg met haar naaimachine namelijk. Het was een soort jute-achtige stof.

Lap stof aan een touwtje

Nou was ik best tevreden met mijn creatieve gordijn, dat bestond uit een lap stof die ik aan een landelijk touwtje had vastgemaakt. Omdat het gordijntje vrij kort was, stond er een oude schoolplaat van Jezus onder om lastige zonnestralen tegen gehouden.

Maar ik sta open voor nieuwe inzichten, en nu heb ik dus heuse gordijnen.

En ik moet toegeven dat het inderdaad een stuk netter staat.

Ben je nieuwsgierig naar de oorspronkelijke look? Die vind je hier.

Hema gordijn

Lees ook mijn post over gordijnen voor dakramen! en Action gordijnroede.

9 Comments

  1. Anke
  2. Lot
  3. Greet
  4. johmar
  5. Alice
  6. Lisa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh