Reacties

Netflix tip: Sex Education — 34 reacties

  1. Ik ben al blij dat ik wekelijks onthou dat de Blacklist op tv is, maar volgens mij kijk jij best wel veel series toch? Ik ben sowieso dan meer van de films hoor, bij een serie vind ik het vaak op een gegeven moment te langdradig worden.

  2. Hoe je jouw vooroordeel op basis van de titel omschrijft... zo herkenbaar. Zo dacht ik er voor het lezen van jouw artikel ook over. Nu ben ik echter toch wel heel nieuwsgierig. Ik houd wel van serie, vol humor, die zich afspelen op een middelbare school. Zal hem toch maar op 'mijn lijst' zetten.

  3. Ik heb die ook gekeken en ik ben normaal echt geen binge-watcher, maar dit heeft me toch min of meer zo ver gekregen.
    Ik vond het hilarisch om te zien en ergens toch een soort van herkenbaarheid naar de zoektocht in je eigen tienerjaren... Dat is volgens mij ook het succes, de combinatie van beiden: komisch én herkenbaarheid!

  4. Ha, wat leuk. Volgens mij heb ik de tip over YOU ook van jou. En die serie bevalt goed, dus nu... op naar de tieners en hun seksperikelen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>