Reacties

Mondkapje en gezicht: hoe kijkt iemand? — 22 reacties

 1. Wel leuk dat je er over na denkt, zouden meer mensen moeten doen.
  Maar foto een was gelijk al duidelijk genoeg voor me, zo zie ik je het liefst.
  Ik kijk vaak als eerste naar de ogen van mensen, ook zonder een mondkapje.
  Ogen zeggen zoveel over de stemming van iemand.
  Maar het mondkapje verbergt wel een heel belangrijk deel van ons gezicht. Hans

 2. Valt best mee, toch?
  Ik ben dit jaar nog niet bij Action geweest. Onder normale omstandigheden is het daar al aan de krappe kant. Voor mij reden om er nu weg te blijven. Gelukkig heb ik nog veel hobbyvoorraad.

 3. Het is altijd wel moeilijk om te zien uitdrukking van gezicht als je mondkapje gebruikt.
  Ik vind dit heel vervelend iets. Action ben ik steeds niet geweest. Ik ben al 9 maanden niet naar stad en centrum geweest. Ik kijkt wel erg uit.

 4. Ik heb er geen probleem mee .Geen boze ogen gezien maar wel veel lachende vriendelijke ogen want dat is zo zichtbaar aan de lachrimpels vind ik .Ik heb zelf best een stuurs gezicht helaas en vooral als ik in gedachten ben ,dat is een ''erfenis'' van mijn moeder en ook mijn dochter heeft dat .Nu is een mondkapje wel handig al word ik er toch niet vaak op beoordeeld blijkbaar .

 5. Je kunt heel veel dingen niet meer zien, maar juist door een mondkapje kijk je meer naar de ogen en het is me bij meerdere al opgevallen dat ze mooie ogen hebben.

  Love As Always
  Di Mario

 6. Ik vind je met een neutrale blik al heel vriendelijk kijken! Ik ga op tijden naar de winkel dat het lekker rustig is naar de winkel dus ik heb er eigenlijk nog geen last van gehad. Ik heb wel de indruk dat ik steeds meer mensen zonder mondkapje zie. Rare Hollanders zijn we toch...

 7. Wow, jouw gezichtsuitdrukkingen zijn nog prima herkenbaar. Ik glimlachte vorige week ook naar iemand die zich verontschuldigde omdat ik even op haar moest wachten. Bedacht later dat ze dat natuurlijk niet kon zien. Ik vind het heel erg ingewikkeld. Binnenkort verschijnt er een blog over;).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder