Marcel’s Green Soap: nu goedkoop bij Blokker

Voor iedereen die is geschrokken van het bericht over schoonmaaksprays, goed nieuws: bij Blokker vind je tijdelijk de veilige en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen van Marcels Green Soap voor een lage prijs.

Ik heb mijn jongste dochter erop afgestuurd! Zij werkt namelijk bij Livera, en kon in haar pauze mooi even naar de Blokker lopen. Dit is het resultaat:

marcel's green soap bij Blokker
Voor de vergelijking: normaal kost zo’n sprayfles 3,49

Hier in Doetinchem waren dit ook meteen de laatste. Maar mocht je interesse hebben: wellicht hebben ze bij de Blokker bij jou in de buurt ook nog goedkope Marcel’s Green Soap producten!

Lees ook Biologische schoonmaakmiddelen Action en mijn post over Marcel’s Green Soap shampoo!

Similar Posts

15 Comments

  1. Onze blokken ris net verdwenen, maar in het dorp verderop is er nog wel een. Ik gebruik deze eigenlijk nooit, heb de sop van de Jumbo :) Wel goed dat deze mileuvriendelijk zijn!

    1. Ja, dat vind ik inderdaad een prettig idee. Zeker na dat nieuws over kwalijke stoffen in schoonmaaksprays. Nu kan ik sprayen dat het een lieve lust is : )

  2. Ik heb hier echt al zoveel positieve dingen over gehoord! Jammer dat er hier in België bijna geen Blokker filialen meer zijn, anders was ik zeker eens gaan kijken.

  3. Please do tell! Wat is er met schoonmaaksprays en waarom zijn deze zo goed? En waar gebruik je ze dan voor? Ik ben iemand die alles met chloor (toilet en randjes van de tegels), wc-eend, ajax en dreft schoonmaakt.

  4. Toch: voor minder dan een euro heb je een fles vloeibare groene zeep. Daar doe je een laagje van in een fles, water erbij en je hebt hetzelfde.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.