Reacties

Kaften met tafelzeil: ik maakte een Moleskine cover — 20 reacties

 1. Hahaha wat leuk en creatief bedacht! Ik kaft nu niks meer, vroeger altijd mijn schoolboeken, wat had ik daar een hekel aan maar leek altijd wel mooi!

 2. Je zou ook dat dubbelzijdige tape voor vloerbedekking kunnen gebruiken uit de action. Denk dat ie dan nog mooier wordt en gladder zodat je minder kans op putjes en beschadigingen hebt.
  Moet zeggen dat ik vind dat je de hoofdprijs hebt betaald voor je moleskine cover. Die jij hebt is ook van een stuk tafelzeil gemaakt. Herken t motief. Oude buurvrouw van mij maakt er fietstassen, tassen, bekleed we fietszitjes en schermpjes mee.😂

 3. Die nietjes zijn het niet, want je gaat binnenkort overal aan blijven haken of pijn aan je vingers krijgen doordat je in een nietje prikt.

  Heb je een naaimachine? Probeer het nog een keer, maar dan vastnaaien. Of inderdaad lijmen, dat geeft ook een glad resultaat. En geduld hebben :)

  Maar het idee is goed. En deze cover vind ik ook leuker qua patroon.

 4. Om het passend te maken kom je met wasknijpers of andere klemmetjes denk ik al een eind. Spelden in zeil zou ik niet doen want dan krijg je gaatjes.

  Er is heel veel leuk tafelzeil te kopen. leuk idee dus om er iets mee ta kaften.

 5. Niet geprobeerd is altijd mis geschoten
  En o wat heb ik een hekel aan mensen die vertellen dat je iet niet kan...
  Zou voor mij een reden zijn om te laten zien dat ik het wel kan pfftt
  Oefen jij maar fijn door met creatief zijn vind je cover er vrolijk uit zien :)

 6. Dat tafelzeil is een goed idee, maar de nietjes vind ik dan weer minder. Daarbij hou ik van het zwart van notitieboekjes dus ik zal ze niet kaften. Overigens koop ik de goedkope variant van Moleskine zodra Lidl die in de schappen heeft. Ze voldoen uitstekend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>