De herfst in mijn keukenkast

Herfst
Zie je rechtsboven in het glas van het kastdeurtje de herfst weerspiegeld?!

Vanuit mijn plekje naast de koelkast in mijn Ikea Jennylund stoel heb ik tijdens mijn koffiepauze van 10 uur perfect zicht op mijn groene keukenkastje. En op het moment zie ik in het glas van de deurtjes prachtig de herfst weerspiegeld!

Zie hoe dit keukenkastje uit het Grenen Tijdperk eruit zag voor haar metamorfose!

Similar Posts

14 Comments

 1. Mooi hè, die herfstkleuren. Ik vind jouw kastje ook heel mooi met die kopjes achter de glazen deurtjes. Gezellig koffie drinken zo.

 2. Geweldig leuk dat kastje en vooral het servies .Ik heb een paar maanden geleden een heel grote box met dit soort mooie oude kop en schotels weggedaan naar de krijnloop .Achteraf denk ik dan ,ik had ze op mijn blog aan moeten bieden ,gratis dan wel .Maar ja soms denk ik niet goed na .

 3. Netjes hoor in dat kastje, hier is alles alleen maar om te gebruiken en niets om mooi neer te zetten.

  Love As Always
  Di mario

 4. Ik vind jouw kastje zo leuk!
  Hier heb ik gisteren de kerst/yule versieringen neergezet. Ik had willen wachten tot 1 december, maar het was gisteren zo donker dat ik behoefte had aan iets vrolijks :-)
  Ik had een paar weken geleden al wat ledlampjes in glazen flessen/gekleurde theelichthouders gedaan. Zo knus.

 5. De herfst is overal.
  Op je wassymbolen blog lukt het niet te reageren vandaar hier even mijn reactie: Ja, ik kijk naar de symbolen en weet ook wat ze betekenen. Wel zo handig om je kleding goed te houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.