Reacties

Super kaartenrek van de Hema van 2012 + alternatieven in 2023! — 34 reacties

 1. Wat ontzettend leuk!
  Tja, ik ben erg blij met de eettafel (krijgertje van m'n tante, het ding is 25 jaar oud, ik heb er aan gezeten als ik bij haar logeerde... een ronde, houten tafel met een prachtige krullende poot. Voor haar met vier kinderen te klein, maar voor ons is hij perfect!) en met een oude kist die ik bij de kringloop vond.

  • Leuk zo'n tafel van je tante! Ook omdat je er herinneringen aan hebt. Wij hebben een keukentafel uit het ouderlijk huis van mijn vader, waar hij vroeger met zijn 12 broers en zussen aan zat.

 2. Deze blog komt mooi op tijd. Ik zoek een manier om mijn foto's mooi gebundeld ergens op te kunnen hangen, maar ik wil niet zo'n lijst waarbij je tig foto's in één lijst kunt stoppen. Een kaartenrek lijkt me een prima alternatief! Ik had al zitten zoeken, maar deze zoekopdracht levert me vast iets op wat past bij mijn wensen.

 3. Ik heb op het toilet zo'n plastic (vinyl?) ding hangen waarin 24 (zee-)kaarten passen. Bedacht dat ik weer eens wat nieuwe kaarten erin wil. Ook in de gang hangt zo'n vinyl ding - hier een lange, met 1 kaart op een rij - net goed voor een randje tussen 2 deurposten.

 4. Ik vind ze er super leuk uit zien maar ik krijg zoveel post.. ik heb een grote bak met allemaal kaarten en eens in de zoveel tijd bekijk ik ze weer en lees ik ze opnieuw

 5. Zo'n staand rek heb ik ooit gekregen, ik zie dat het best prijzig is.
  Ik heb hem op zolder staan, zit me te bedenken dat hij leuk in de kamer kan staan straks met de kerstkaarten erin.

  Bedankt voor de tip!

  Fijne dag.

 6. Om 'Ist der Mann erst mal aus dem haus, sieht der Tag schon besser aus' moest ik stiekem een beetje grinniken. ;-) Ik heb een plastic foto-houder hier hangen met 24 vakjes waar foto's in kunnen. Die zou je ook voor kaarten kunnen gebruiken. Ik heb 'm echt al 15 jaar of en ben er nog steeds blij mee. (Google maar eens op fotogordijn)

 7. Leuk zeg. Ik heb nooit zo'n kaartenrek gehad, maar ik ben onlangs begonnen met het tekenen van mijn eigen kaarten en heb voor het eerst mijn eigen kerstkaarten laten afdrukken. Wie weet heb ik zo'n leuk rekje in de toekomst wel nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder