Kaartenrek van de Hema

In de bibliotheek haal ik nog wel eens het tijdschrift 1001 Woonideeën, en daarin staan vaak van die leuke kaartenrekken. Helaas meestal rond de 100 euro, dus veel te duur. Maar een paar weken geleden had de Hema een kaartenrek in de aanbieding voor 9,95 en toen ik daar op donderdagochtend kwam had ik nog net de laatste!

Hij hangt in de keuken, en ik ben er helemaal blij mee. Ik had nog wat kaarten rondslingeren die ik ooit had gekocht omdat ik ze zo leuk vond, en die hebben nu een mooi plekje gekregen. Wat het kaartenrek bovendien leuk maakt is dat het een soort wisselschilderij is: als je het saai vindt worden, doe je er gewoon andere kaarten in!

Mijn kaartenrek van de Hema!

kaartenrek hema

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de kaarten in het kaartenrek

 • De twee kaarten van Good Habits en Bad Habits kocht ik geloof ik zo’n vijf jaar geleden, in de hoop mijn kinderen te inspireren.
 • De kaart met de tekst: ‘Ich bin Mutter, mich regt nichts auf,’ kreeg ik ooit van mijn moeder.
 • Evenals de kaart van de mevrouw op de stoel met de tekst: ‘Ist der Mann erst mal aus dem haus, sieht der Tag schon besser aus!
 • De kaart van Schoolidyllen kreeg ik ooit gratis in de bibliotheek
 • De bruinige foto in het midden is van mijn moeder vroeger als kind. Ze staat bij mijn oma die een koe zit te melken.
 • Linksonder is een oude verjaardagskaart.

Heb jij iets in je interieur waar je echt heel blij mee bent?

Similar Posts

11 Comments

  1. 9,95 volgens mij! Ze hebben nog steeds wel wat witte draadmandjes e.d. maar bij onze Hema zijn de kaartenrekken op.

 1. Wat ontzettend leuk!
  Tja, ik ben erg blij met de eettafel (krijgertje van m’n tante, het ding is 25 jaar oud, ik heb er aan gezeten als ik bij haar logeerde… een ronde, houten tafel met een prachtige krullende poot. Voor haar met vier kinderen te klein, maar voor ons is hij perfect!) en met een oude kist die ik bij de kringloop vond.

  1. Leuk zo’n tafel van je tante! Ook omdat je er herinneringen aan hebt. Wij hebben een keukentafel uit het ouderlijk huis van mijn vader, waar hij vroeger met zijn 12 broers en zussen aan zat.

 2. Niet in huis, maar wel daar buiten. Daar staat nl de vlaggenmast in ons voortuintje, welke nog op ons schip heeft gestaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.