Reacties

Wenskaarten bij Xenos gevonden: 5 voor 5 euro! — 22 reacties

 1. een reactie plaatsen lukte eerst niet, ikprobeer opnieuw...
  Ik maak mijn kaartjes altijd zelf
  en de buren enzo krijgen een gekocht, dit jaar was het eentje van de action.
  En als ik kaartjes verstuur is het via hallmark.

  Een @->- voor U.

 2. Heel herkenbaar, die 'volgorde van persoonlijkheid'. Ik stuurde tot een paar jaar geleden ook vaak via Hallmark of kaartje2go, maar tegenwoordig schrijf ik de meeste kaartjes zelf.
  Overigens vind ik dat je superleuke kaarten hebt uitgezocht bij de Xenos!

  • Zelfgeschreven kaarten zijn het allerleukst inderdaad. Dat is het nadeel aan Kaartje2go: dat je ze dan niet zelf hebt geschreven. Hoewel het wel kan, dat je ze eerst thuis laat bezorgen en ze daarna zelf op de post doet.

 3. Het mag ouderwets zijn, voor iemand die ziek is, jarig, of het moeilijk heeft heeft kies ik toch voor de handgeschreven kaart!
  Ik weet dat dat nog het meest gewaardeerd wordt en ik waardeer het zelf ook het meest!
  Ik weet hoe blij ik word van een speciaal voor mij uitgezochte, handgeschreven kaart.

 4. Mijn kerstkaarten heb ik dit jaar gemaakt bij Kaartje2go.
  Waren persoonlijk, beetje ondeugend, dus die stuurde ik ook niet naar iedereen:)
  Maar schrijf ze nog zelf.
  Hoewel de groep die een persoonlijke kaart van mij krijgt wel steeds kleiner wordt.
  En ik ga niet iedereen via FB o.i.d. fijne dagen wensen, is niet mijn ding.

 5. Eigenlijk stuur ik alleen kaarten met een Nieuwjaarswens. Dat zijn eigen foto's waar ik een wens op zet en m'n voornaam, zodat ik ze zo in een enveloppe kan versturen. Inmiddels zijn de kerszegels 2x zo duur als de kaarten die ik als foto bij de Hema laat afdrukken.
  In het ziekenhuis ga ik bij mensen langs, omdat ik daar naast woon.

 6. Ik verstuur al heel erg lang kaarten die ik allemaal in de brievenbus krijg,van allerlei goede doelen,waar ik wel eens wat gedoneerd had, prachtige kaarten allemaal gratis,ik koop nooit kaarten.

 7. Leuk! Ik maak mijn wenskaarten het liefst zelf. Maar voor momenten dat dat niet lukt heb ik standaard een doosje met kaarten in de kast staan voor verschillende situaties. Ik stuur eigenlijk alleen via diensten als kaartje2go als ik echt last minute bedenk dat ik een kaartje moet sturen of als ik een cadeautje wil sturen.

 8. Ik verstuur heel vaak kaartjes. Voor verjaardagen of soms gewoon als iemand een moeilijke tijd doormaakt. Ik heb altijd een hele voorraad in huis. Maar ik probeer altijd wel goedkope kaarten op de kop te tikken. Bij de Zeeman hebben ze hele leuke. En Xenos inderdaad. Bij Action koop ik soms van die pakketten met kaarten. Daar hebben ze ook leuke kaarten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder