Pasfoto maken bij DA drogist: 4 voor 10,-

pasfoto maken bij DA drogist

Ik liet een pasfoto maken bij de DA drogist voor mijn paspoort.

Omdat mijn dochter in Engeland woont en Engeland uit de EU is gestapt heb een paspoort aangeschaft. Tot dusver had ik genoeg aan mijn id-kaart, maar daarmee kom ik nu Engeland niet meer in.

En dat voelt niet goed.

Ik wil wel naar mijn dochter kunnen!

Pasfoto maken bij DA drogist

Een pasfoto maken vind ik altijd een noodzakelijk kwaad. Zelden sta je er ‘leuk’ op vind ik. Om die reden wil ik er niet veel geld aan uitgeven! En ook wil ik er niet teveel moeite voor doen. Dus wat een uitkomst dat je een pasfoto kunt laten maken bij de DA drogist!

Ik liet het doen bij de DA drogist in het naburige dorpje Varsseveld. Geen gedoe met parkeergeld, de auto vlak voor de deur parkeren en even binnenlopen voor de pasfoto. In 5 minuten stond ik weer buiten. En de pasfoto’s vielen me erg mee. Die durf ik zonder gène te laten zien.

Wat kost pasfoto maken bij DA drogist?

Ik betaalde 10 euro voor de pasfoto’s bij de DA drogist in Varsseveld. Daarvoor kreeg ik 4 pasfoto’s. De prijzen kunnen per winkel wel verschillen. Ook hebben niet alle DA drogisten deze service. Op de website da.nl kun je kijken of er een filiaal bij jou in de buurt is.

Leestips

Waar en hoe laat jij jouw pasfoto’s maken? En ben je tevreden met jouw pasfoto?

Similar Posts

15 Comments

  1. Was dit in zo’n apparaat waarin je alles zelf moet regelen? Dat durf ik namelijk niet. Dan ben ik altijd bang dat ze hem afkeuren bij het aanvragen van m’n kaart. Er zit bij mij in de buurt een boekhandel waar een fotograaf de officiële foto’s maakt. Extra leuk: je krijgt twee officiële foto’s én nog gewoon leuke pasfoto’s.

  2. Een pasfoto hoeft niet leuk te zijn, is een zakelijke foto.
    Maar goed je staat er goed op, dat maakt het weer goed.
    Vind mezelf ook vaak maar zo en zo op een pasfoto staan.
    10 € betaal ik ook hier in het winkelcentrum bij de foto vakman of vrouw. Hans

  3. Ik wist niet dat je paspoort fotos kan maken bij de DA. Daar doe je ook erg lang mee, met vier fotos en je paspoort. 10 euro vind ik daarom erg voordelig

  4. Het is al best lang geleden dat ik pasfoto’s heb laten maken. Geen idee meer wat het kostte maar het was gewoon bij de fotograaf hier in het dorp. Het eindresulaat was verschrikkelijk maar dat lag niet aan de fotograaf.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.