Reacties

Gratis Tony's Chocolonely? Zo komen snoeperds te pas! — 25 reacties

  1. Oeps! Volgens mij zou ik zó zijn geschrokken dat er een echt mens opnam dat ik gelijk op had gehangen. Ik ben heel benieuwd of de chocola komt. Mocht dat zo zijn, moet je er nu natuurlijk wel extra van genieten.

  2. Je begrijpt dat ik uiteraard direct doorklikte bij 'gratis chocolade'! Gelukkig heb ik nu gelezen wat ik ervoor moet doen.... ik bestel wel een reep bij de boodschappen, hahaha :)

  3. En nu word je dus gebeld door de Postcodeloterij…….

    Tip: doe een verzoek tot wissen van je gegevens, dan ben je er weer vanaf.
    Mijn Tony vraag ik wel aan de Sint!

  4. Kort geleden had ik Tony Chocolonely met zoute smaak gratis. Op zich vind ik hier niets aan met dat zout erin, maar omdat het chocolade is en gratis is neem je het. Het was zo'n actie in de supermarkt met een waardebon. Ze hebben waarschijnlijk een productiefout gehad in de fabriek van Chocolonely en ze zitten nu met teveel. Maar meer kans natuurlijk dat het een marketingtruc is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>