Gratis Tony’s Chocolonely? Zo komen snoeperds te pas!

gratis chocola

Mij krijgen ze niet met slimme marketingtrucs.

Ik ben immuun, zoals Rutte voor kritiek!

Wacht, gratis chocola?!

Maar toen er een olijke rode prentkaart in de brievenbus viel met de belofte van een gratis Tony’s Chocolonely reep, bezweek ik voor de belofte van gratis chocola.

Ik pakte er zelfs de telefoon voor, terwijl ik een hekel heb aan bellen.

Nou moet ik toegeven dat ik een automatisch bandje verwachtte, en dat ik dan wat toetsen in zou drukken en vervolgens mijn gratis reep krijgen.

Een heus Mens aan de lijn?!

Dus wie schetst mijn ontzetting toen ik een heus Mens aan de lijn kreeg! Ze praatte weliswaar alsof ze een robot was, maar een mens was ze desalniettemin. Begrijp me niet verkeerd: normaliter vind ik het geweldig als ik een heus Mens aan de lijn krijg in plaats van een bandje.

Maar nu even niet.

Ongemakkelijke dans van verleiding en afhouden

Wat volgde was een ongemakkelijke dans waarbij de dame mij probeerde te verleiden tot deelname aan de Nationale Postcode Loterij, en ik terugtrekkende bewegingen maakte. Uiteindelijk besloot ik om ons allebei uit ons lijden te verlossen en biechtte op:

‘Het gaat me eigenlijk alleen maar om de gratis chocola mevrouw…’

Het was even stil aan de lijn, terwijl ze in haar telefoonscript opzocht wat de juiste reactie was. Vervolgens beloofde ze me dat ik de chocola zou krijgen als ik mijn telefoonnummer zou geven.

Dat heb ik toen dan maar gedaan.

Maar ik bel nooit meer voor een gratis reep chocola!

Mijn verdiende loon

Niettemin vind ik het mijn verdiende loon. Wie voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten, moet ongemakkelijke telefoongesprekken voeren.

Ook gratis chocola?

Als je dit 0800 nummer belt ben je minimaal 5 minuten van je tijd kwijt.

Similar Posts

25 Comments

 1. Heb je de chocolade reep inmiddels binnen gekregen? Zou gauw ik zie dat je postcodeloterij of een andere loterij er bij betrokken is, dan haak ik af

 2. Oeps! Volgens mij zou ik zó zijn geschrokken dat er een echt mens opnam dat ik gelijk op had gehangen. Ik ben heel benieuwd of de chocola komt. Mocht dat zo zijn, moet je er nu natuurlijk wel extra van genieten.

 3. No way dat ik mijn telefoonnummer geef aan een loterij. Die gasten blijven je lastig vallen.

  Love As always
  dimario

 4. Je begrijpt dat ik uiteraard direct doorklikte bij ‘gratis chocolade’! Gelukkig heb ik nu gelezen wat ik ervoor moet doen…. ik bestel wel een reep bij de boodschappen, hahaha :)

 5. En nu word je dus gebeld door de Postcodeloterij…….

  Tip: doe een verzoek tot wissen van je gegevens, dan ben je er weer vanaf.
  Mijn Tony vraag ik wel aan de Sint!

 6. Kort geleden had ik Tony Chocolonely met zoute smaak gratis. Op zich vind ik hier niets aan met dat zout erin, maar omdat het chocolade is en gratis is neem je het. Het was zo’n actie in de supermarkt met een waardebon. Ze hebben waarschijnlijk een productiefout gehad in de fabriek van Chocolonely en ze zitten nu met teveel. Maar meer kans natuurlijk dat het een marketingtruc is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.