Reacties

Nationale Postcode Loterij prijs gewonnen ter waarde van.... — 11 reacties

  1. Nog nooit een prijs gewonnen in een loterij ,omdat ik van mijn minder dan modale inkomen niet wil betalen voor de geldprijzen van een ander. Dat een deel van het geld naar een goed doel gaat vind ik geen reden om aan een loterij mee te doen, ik geef liever rechtstreeks aan een goed doel, waarbij ik dan zelf kan bepalen welk goede doel dat is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder