Hoe vind je mijn nieuwe dienblad?

dienblad

Als ik ‘s ochtends mijn koffie drink rond 10 uur, dan presenteer ik dat aan mezelf op een dienblaadje. Voor de zomer en lente gebruik ik een andere dan voor de herfst en winter.

Prachtig herfst dienblad!

Toen ik bij de SoLow winkel in Doetinchem was, kwam ik daar een prachtig dienblad tegen met schitterende herfstkleuren!

Ik heb gekocht, en gebruik hem inmiddels met veel plezier!

(Het kostte 2,39)

Zie ook mijn post Xenos dienblad.

Gebruik jij wel eens een dienblad?

Similar Posts

29 Comments

  1. Ik gebruik wel dienbladen, maar niet om met kopjes koffie erop rond te lopen. Als ik iets uit de vriezer haal, leg ik dat op een klein dienblad om te ontdooien. Of ik leg walnoten erop te drogen en als ik vetbollen maak leg ik daar een dienblad onder… Ik gebruik ze eigenlijk voor van alles.

  2. Ik heb drie dienbladen en die gebruik ik heel vaak. Om tafel af te ruimen als we in de woonkamer eten, om koffie en meer rond te brengen, om wat glaasjes drinken te halen en nog veel meer..

  3. Ik gebruik op mijn werkkamer een dien(st)blaadje van oude dienstrooster van de NS. ‘T was een grapje omdat ik altijd met de trein naar mijn werk ging, en nu ik thuiswerk is het een herinnering aan het treinen naar mijn werk.

  4. Wauw heel mooi! Grappig dat je in de koudere seizoenen een andere gebruikt dan in de warme seizoenen. Ik gebruik eigenlijk nooit een dienblad

  5. Ik gebruik dienbladen eigenlijk nooit waar ze voor bedoeld zijn. Ik heb er eentje in gebruik als fruitschaal in de keuken. En er staat er een op de salontafel met allemaal kaarsjes er op. Die van jou past wel heel mooi bij je bloemetjes-kopjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.