Reacties

Interview met Geldover! — 3 reacties

  1. Leuk om te lezen. Ik heb totaal geen verstand van beleggen. Ik zou het dus ook niet zomaar doen. Ik hou meer van zekerheid. Maar wel leuk om te lezen hoe het werkt en dat het ook wat op kan leveren.

  2. Wij doen het niet meer. Twee keer geprobeerd en beide keren eindigde dit in meer verlies dan leuk was. Manlief en ik zijn denk ik niet echt types om te beleggen. Ik ben te nerveus en manlief heeft onvoldoende tijd om zich er echt mee bezig te houden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder