Reacties

Ik nog wel van jou — 17 reacties

  1. 18 jaar geleden toen ik in deze situatie zat , dan denk je niet aan een boek, maar gelukkig kreeg ik hulp van familie en vrienden, ik ben niet zo'n lezer
    Ik wens je een prachtig weekend en hier is een @->- voor jou.

  2. Ik heb mijn portie liefdesverdriet wel gehad en hoop het nooit meer mee te maken. Ik vraag me altijd af hoe dat kan dat je ineens niet meer van iemand houdt. Dat kán. Schijnbaar. Soms vind ik de mijne ook niet lief. Overal is wel eens wat. Maar als we uitgeruzied zijn dan besluit ik altijd dat ik deze toch maar houd. ;-) Misschien ga ik het boek wel lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder