Reacties

Kraampje met bloembommen : ) — 19 reacties

  1. Ik ken het idee, heb ooit eens in een Beebox Groenten en Fruit van Willem en Drees, 3 bolletjes gehad. K heb ze toen vlak bij de strooiweide op het crematorium neergelegd omdat mijn man net overleden was. Ze zijn overigens niet opgekomen.

  2. Leuk he,ik maak ze ook zelf, en gooi ze dan links en rechts van de fietspaden in de bermen. Ik poot ook wel eens stekken van bessenstruik en rabarber die ik in tweeën scheurde omdat die te groot was, en munt, en aardpeer(lijkt op zonnebloem maar hiervan kan je de knollen eten) . guerrillagardening heet het, in het wild zaaien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>