Kraampje met bloembommen : )

Bloembommen

bloembommen

Op zaterdagochtenden lift ik altijd met mijn man mee, zodat ik een andere route kan lopen dan normaal. Zo kwam ik vanochtend langs dit kraampje met bloembommen!

Ik vind de aanwijzing dat je de bloembom op de grond moet ‘gooien,’ zo grappig, maar dat ‘leggen’ ook mag : )

Reacties op Kraampje met bloembommen : )

  1. Ik ken het idee, heb ooit eens in een Beebox Groenten en Fruit van Willem en Drees, 3 bolletjes gehad. K heb ze toen vlak bij de strooiweide op het crematorium neergelegd omdat mijn man net overleden was. Ze zijn overigens niet opgekomen.

  2. Leuk he,ik maak ze ook zelf, en gooi ze dan links en rechts van de fietspaden in de bermen. Ik poot ook wel eens stekken van bessenstruik en rabarber die ik in tweeën scheurde omdat die te groot was, en munt, en aardpeer(lijkt op zonnebloem maar hiervan kan je de knollen eten) . guerrillagardening heet het, in het wild zaaien.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.