Reacties

Hoe houd je een parketvloer schoon? — 45 reacties

  1. Hier geen parket vloer, we hebben ook laminaat. Ik vind het wel heel erg mooi, maar ik ben toch blij met het onderhoudsvriendelijke van mijn laminaat. Het zou hier in huis ook niet echt passen.

  2. Ik heb al jaren een parketvloer op basis van was. 1 x per jaar in de was zetten is voldoende om het mooi te houden. Het was duur in aanshaf maar de verkoper vertelde mij dat de vloer ij zou overleven. Ik ben nog steeds heel tevreden.

  3. Een parketvloer met olie behandelen is alleen verstandig als het een vloer is die geolied moet worden. Heeft de vloer een laklaag dan moet je dit juist niet doen. Je kunt dan later beschadigingen niet meer behandelen met lak. De olie trekt namelijk in het hout en dan houdt de lak niet meer.

  4. Wij hadden in ons vorige huis een parketvloer met lak op waterbasis. En hoe mooi die ahorn landhuisdelen ook waren, ik zou er niet weer voor kiezen vanwege het onderhoud.

  5. In ons vorige appartement hadden we een parketvloer, nu hebben we laminaat. Vanwege het onderhoud zou ik zelf niet gauw voor een parketvloer kiezen.

  6. Aangezien ik zelf meer dan geregeld over het huishouden schrijf, met interesse gelezen. Wij hebben parket in mijn home office liggen en die ga ik binnenkort s heel goed behandelen, se. Wordt overigens net iets te weinig gedaan - wel tweewekelijks gedweild.

  7. Juist om deze redenen hebben wij onze vloer eruit gehaald. Toen we dit huis kochten zat er een echte in, maar was zo ontzettend slecht onderhouden. Onze laminaatvloer nu is ook ontzettend mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder