6 keer lentegevoel in februari

lentegevoel in februari

‘Dit jaar ga ik niet verlangen naar de lente, terwijl het winter is,’ had ik me voorgenomen. Ik vind de winter een beetje een sneue gast. Iedereen zit te wachten tot hij opstaat en vertrekt, en de veel leukere lente komt. En het ging best goed. Ik omarmde de winter in haar kou en kaalheid. Maar om mij heen zie ik deze week ineens allemaal lentebodes. En nu begint het lentegevoel toch te kriebelen.

6 keer lentegevoel in februari

  1. Een explosie van sneeuwklokjes in de tuin en in bermen.
  2. Vrolijk gekleurde krokussen die hun kopjes opsteken.
  3. Het KNMI dat temperaturen van 17 graden aankondigt.
  4. Het zonnetje buiten.
  5. De was buiten hangen en dat hij nog droogt wordt ook.
  6. De vogeltjes die uitbundig tsjilpen.

Sorry winter. Ik vind jou ook leuk hoor. Maar ik kan er niets aan doen dat ik de lente zie aankomen…

14 Comments

  1. Francien.
  2. Francien.
  3. Linda

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh