6 keer lentegevoel in februari

lentegevoel in februari

'Dit jaar ga ik niet verlangen naar de lente, terwijl het winter is,' had ik me voorgenomen. Ik vind de winter een beetje een sneue gast. Iedereen zit te wachten tot hij opstaat en vertrekt, en de veel leukere lente komt. En het ging best goed. Ik omarmde de winter in haar kou en kaalheid. Maar om mij heen zie ik deze week ineens allemaal lentebodes. En nu begint het lentegevoel toch te kriebelen.

6 keer lentegevoel in februari

  1. Een explosie van sneeuwklokjes in de tuin en in bermen.
  2. Vrolijk gekleurde krokussen die hun kopjes opsteken.
  3. Het KNMI dat temperaturen van 17 graden aankondigt.
  4. Het zonnetje buiten.
  5. De was buiten hangen en dat hij nog droogt wordt ook.
  6. De vogeltjes die uitbundig tsjilpen.

Sorry winter. Ik vind jou ook leuk hoor. Maar ik kan er niets aan doen dat ik de lente zie aankomen...

Similar Posts

14 Comments

  1. gewoon pakken wat je pakken kunt is het devies. Het hoeft geen lente te zijn om van een lenteachtige dag als vandaag te genieten, heerlijk hoor. En mocht er over 2 weken alsnog een pak sneeuw liggen ga ik daar, zeker weten, ook weer van genieten! Ik moest trouwens vanmorgen nog wél even wat rijp van de autoramen afkrabbelen;-)

  2. Ja, bij mij was gisteren de was ook droog Alleen was de boer gelijk gaan gieren. Ik gooi dan het beddengoed gelijk op het bed. En de hele nacht rook ik vaag de gierlucht.

  3. heerlijk het voorjaarsgevoel,maar eerlijk gezegd mis ik de winter ...we hebben nog niet veel winter gehad het klopt allemaal niet meer. het is pas februari,vreemd hoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.