Hittegolf en het joggingpak syndroom

hittegolf en kleding
Nu nog proberen om schoon te blijven…

Vanwege de hitte hulde ik mij gisteren, geheel tegen mijn gewoonte in, in een kort flodderig joggingbroekje.

Normaal draag ik nooit broeken.

Het Joggingpaksyndroom

En al helemaal geen joggingkleding, omdat ik me dan onmiddellijk suf, sloom en vervelend ga voelen. Ik kleed me altijd netjes aan. Dan voel ik me kwieker en beter. Je zult mij dan ook nooit een ‘pyjamadag’ zien nemen

Hoe dan ook, door dat stomme jogginbroekje veranderde ik onmiddellijk in een slome, lakse slons. Zo eentje die zich onbeschaamd op haar blote buik krabt en wijdbeens zit.

Weg met die lakse kleding!

‘Dat trek ik dus niet nog een keer aan!’ besloot ik. En toen diepte ik het witte jurkje op uit de kast dat ik vorig jaar in de opruiming bij C&A kocht, en nog nooit had gedragen omdat het zo mooi wit is. De kaartjes zaten er zelfs nog aan.

Nu ben ik vandaag alsnog luchtig gekleed, maar zonder het gevoel dat ik alleen nog maar op de bank wil liggen met een zak chips.

Conclusie

Ook al is het tropisch warm, je kunt er toch nog best netjes uitzien ; )

Hoe kleed jij je tijdens een hittegolf?

Similar Posts

20 Comments

 1. Op mijn werk draag ik een capribroek en een t-shirt. Nu met deze hitte draag ik thuis het liefst van al een jurk. Dat zit tenminste lekker luchtig.

  Ik vind jouw jurkje heel erg mooi. Heerlijk met dit weer!

 2. Ik ga niet op chic met dit hete weer, zeker als ik niet weg hoef. Thuis heb ik kleine slobberbroekjes met een topje aan, of ik heb een lekker luchtig jurkje aan.

 3. Zelfgemaakte wijde jurken van katoen en nu ik niet meer het huis uit hoef BH uit, wat knelt en plakt dat rotding soms.

 4. Katoenen capri broek en katoenen t shirt met of zonder mouwen. Ik zweet me bij dit weer te pletter en moet minstens 4 keer per dag een vers t shirt aantrekken om het een beetje droog te houden. Slip moet ik ook meermaals per dag verversen wegens nat van het zweet…..
  Joggingbroek heb ik enkel gedragen toen ik moest revalideren na enkele breuken in het bekken en geen gewone jeansbroek of katoenen broek kon aan doen. Die joggingbroeken ga ik in de toekomst wel verslijten als pyamabroek.

 5. Haha ik vind dat je er thuis gerust zo mag uitzien in je jogging! Maar het is nu eenmaal niet zo simpel om goed voor de dag te komen als het 35 graden is, alles is te warm :D

 6. Soort strandjurkjes met bandjes in 4 kleuren, dus altijd wel 1 schoon. Slippers of sandalen, wel oorbellen, geen make up. Ivm de hitte. Wel lippenstift. Verzorgd, haar in staartje, pony in model gefeund. Dat is mijn basis.

 7. Leuk jurkje hoor! :D Ik draag met dit warme weer overdag gewoon een lange broek naar mijn werk, maar thuis draag ik het liefst shorts. Ik ben vrij lang dus die verkoelende rokjes zijn vaak te kort voor mij, als ik buk zie je alles xD Op vakantie draag ik wel heel graag jurkjes en rokjes :D

 8. Ik ben niet zo van blote benen – want die van mij zijn lelijk – maar met dit weer moet ik er toch aan geloven en heb ik eindelijk weer eens toffe dingen gekocht. Lekker in je vel doet wonderen voor je koopgedrag ; ) Jurkje staat je erg mooi!

 9. Haha ik draag eigenlijk nooit joggingbroeken, maar ook nooit (wil ik wel verandering in krijgen) jurkjes of rokjes. Maar ik herken dat je je voelt naar hoe je je kleed hoor, ik heb ook nooit een pyjama dag, kom nooit onaangekleed beneden haha.
  (jurkje staat je trouwens leuk!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.