Reacties

Tropisch warm: wat trek ik aan? Outfit van 8,49 — 18 reacties

  1. Ik draag dingen waar niemand mij in mag zien en ik vind het al erg dat mijn man mij zo ziet.
    Ik draag dan een korte legging, zeg maar wielrennerbroek lengte en een topje. Geen BH eronder. Haar in een strakke knot. Ik verdraag gewoon niets. Wel heb ik een lang bloes voor als iemand aanbelt niet eens uit schaamtegevoel maar meer als er iets bezorgt wordt door meestal een moslim man vind ik dat hij niet geconfronteerd mag worden met mijn bloot.
    Als ik naar buiten ga is het heerlijk een luchtige jurk van zo dun mogelijke stof, Wel met beha hoor.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder