Reacties

Flexibele foto's aan de muur — 26 reacties

 1. ik vind het idee geweldig, maar de prijs pfffiew daar ben ik wel even van geschrokken. Ik snap dat dit een pracht idee is, maar wat kost het nou in basis? In Principe zou je dit ook prima zelf kunnen maken als je losse doeken besteld. Als het wat goedkoper zou zijn, zou ik het gelijk aanschaffen. Maar voor deze prijs laat ik het even aan me voorbij gaan... Jammer, want ik denk dat als de prijs-kwaliteit wat meer in verhouding zou zijn, veel meer mensen dit zouden kopen ;) maar het idee, zoals gezegd is top!

 2. Ik ben hobbyschilder en semiprofessioneel fotograaf. Veel van mijn werk verkoop ik via stockbureau's .
  Ik gebruik gewoon de ouderwetse plafond/muurrail. Verkrijgbaar bij elke bouwmarkt.
  De goedkoopste manier van afdrukken zijn toch de kantenklare canvassen. Ofwel posters zelf opplakken op bv passepartoutkarton, vooral geschikt voor kleinere afdrukken.
  Momenteel hangt er een canvas 4 luik van een Engelse tuin boven de bank. Eigen foto uiteraard.
  Het nadeel van kantenklare afbeelding uit de winkel is dat het zo kantoorachtig is.
  Eigen werk heeft herinneringen en voegt wat toe.

 3. Dat is zeer zeker een goed idee. De foto boven ons bed is echt van tien jaar geleden. Wel fijn om mezelf zonder rimpels te zien, maar de familie is nu uitgebreid en aan vervanging toe :-D

 4. Super leuk idee! Heel fijn voor mensen die graag dingen in het interieur aanpassen. Ik hou zelf niet van dat soort schilderijen of foto's aan de muur, maar het idee is awesome!

 5. Herkenbaar. Bij mij wisselt de kleurvoorkeur per seizoen. (Altijd blauw in mei!). Ik heb een bank met wasbare hoes, noem geen naam maar die hoes kun je dus ook verven in de wasmachine! Verder wat schilderijtjes op zolder die afgewisseld kunnen worden. Zo'n Frame is handig, Wallstars heeft leuke dingen maar zelf heb ik liever echt van van mezelf of een andere amateur dan reproductie. Smaken verschillen en dat is Prima!

 6. Erg leuk een verwisselbaar canvas doek met ophangsysteem, maar die prijs vind ik echt veel te hoog.

  Ik heb bij de Hema een foto laten uitprinten voor € 5,- en had nog een lijst met passe-partout en dan heb je voor weinig een mooi schilderij. Je kunt deze heel gemakkelijk wisselen en aanpassen aan het seizoen.

 7. Ik heb gewoon serieus het filmpje bekeken (en dat doe ik niet snel). Klinkt heel handig al vind ik het toch best veel geld. En daarbij denk ik - eindelijk ben ik wat meer minimalistisch aan het worden - wat doe ik dan met het doek wat ik verwissel? Hoe houd je dat 'goed'? Kan je het opvouwen of oprollen? Verliest het geen kleur. Moet je het strijken. En ... verwissel je daadwerkelijk regelmatig? Het concept vind ik wel heel leuk moet ik zeggen. En het ziet er inderdaad eenvoudig uit.

 8. Het is wel super handig om inderdaad te kunnen wisselen maar dan is het denk ik nog voordeliger om af en toe een nieuwe foto op bijv posterformaat af te drukken en te wisselen in de frame

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder