En daar gaat ze weer + moederschap in beeld

empty nest

En daar gaat ze weer, mijn oudste dochter.

Terug naar Engeland.

Als er iets is dat je als moeder leert, dan is het wel flexibel zijn.

Moeder zijn in beeld

Net als je ergens aan went, verandert het weer. Het is net surfen.

Een beetje zoals dit, inclusief bijna verzuipen:

moederschap
Ik als moeder.

Hoe ervaar jij het moederschap?

Similar Posts

6 Comments

  1. Ik kan nog niet meepraten over dat gevoel want ik heb zelf nog geen kinderen, maar ik kan me voorstellen dat het nog wat moeilijker is als je kind in het buitenland woont. Mijn schoonzus woont met haar baby van een half jaar in het buitenland dus mijn schoonouders moeten nu hun kind én kleinkind missen. Soms wel moeilijk voor ze.

  2. Altijd moeilijk. Toch had ik een goede band met mijn moeder en mijn kinderen vonden het altijd weer een feest om bij oma te logeren. Het wordt moeilijker wanneer men ouder wordt, maar tegenwoordig zijn de reistijden en wegen gelukkig goed. Ik heb mijn moederaltijd bewonderd dat ze ons los kon laten zonder te verliezen.

  3. De balans vinden tussen loslaten en vasthouden blijft een dagelijks gevecht. Die grote boze buitenwereld is echter vaak veel eenvoudiger dan het lijkt....
    Maar het is wel ontzettend leuk om. Je kinderen tot zelfstandige leuke mensen te zien worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.