Hema ontbijtje tijdens de coronacrisis: helaas pindakaas

Hema ontbijtje coronaHet Hema ontbijtje is enorm populair.

Maar ja, net zoals de andere horeca heeft ook de Hema hun restaurants moeten sluiten. Veel mensen moeten nu dus hun Hema ontbijt missen.

Afgezien daarvan was het ontbijtje van de Hema vanwege de coronacrisis sinds maandag 15 juni aangepast.

Hema ontbijtje tijdens de coronacrisis

Het ontbijt van de Hema gedurende de coronacrisis bestond uit

 • Warme drank naar keuze (thee, kleine koffie of kleine cappuccino)
 • Croissant met jam en roomboter
 • Stokbroodje met kaas

Het was verkrijgbaar tot 10 uur voor 2 euro.

Hema ontbijtje voor en na corona

Het is wel wat kariger geworden vind ik. Kijk maar hieronder naar een foto van het ontbijt voor en na corona:

Voor corona:

Hema ontbijtje

Na corona:

ontbijt hema

Maar goed, dat kon waarschijnlijk niet anders. En het was natuurlijk al leuk dat het weer mogelijk was.

Ontbijt Hema sinds nieuwe, gedeeltelijke lockdown

Sinds de nieuwe, gedeeltelijke lockdown is het Hema ontbijtje helaas niet meer verkrijgbaar. Ik vroeg me af of het misschien nog gewoon in de winkel zelf te koop zou zijn, om bijvoorbeeld thuis op te eten. Ik vroeg dit aan de Hema, maar een ontbijtje afhalen is geen optie.

Wel kun je bij Hema filialen met een take-away afdeling gewone, lekkere broodjes kopen.

Samenvattend

Voor liefhebbers van het ontbijt bij de Hema zit er dus niet anders op dan geduldig te wachten tot de horeca weer open mag. Je kunt ook elders terecht voor een goedkoop ontbijtje.

Wist je dat er nu ook een Hema 4 uurtje is?

Lees ook mijn post Mondkapje Hema!

Wat mis jij het meest tijdens deze ‘ gedeeltelijke lockdown’?

Similar Posts

29 Comments

 1. Ooit was ik een trouwe klant van de HEMA. Sinds ze halal worsten verkopen en onze cultuur afbreken door Sinterklaas, Kerst en Pasen af te schaffen heb ik er geen stap meer binnen gezet.

  1. Dank je wel Nicole voor je lieve kaart, ik voel de warmte van je zonnetje.
   Mag je graag volgen, je bent een prachtige vrouw. Hans :)

 2. Wat ik mis is dat ik nu eindelijk weer goed kan fietsen naar de tuincentrums waar ik graag kom geen koffie meer kan drinken met iets lekkers erbij .Dat is iets wat mijn man en ik graag deden en nu zeker met de kerstmarkten .

 3. Lekker twee keer per week een bibliotheek inlopen als het me uitkomt en lekker tussen de boeken en tijdschriften snuffelen. Met de registratieplicht en alle het andere gedoe is de lol er voor mij helemaal vanaf. Ik moet er komende week heen en ik voel verdorie zelfs iets van weerstand! Ik zag net dat het 17 dagen geleden is dat ik in de bibliotheek ben geweest! Uitgezonderd vakantie is dat sinds ik op mijn vijfde lid werd nog nooit voorgekomen! Goddank heb ik een voorraad boeken want mijn leeslust is nog net zo groot als voorheen.

 4. Als ik de nieuwsberichten lees, gaat het niet zo heel geweldig met de Hema, dus ik denk eigenlijk dat het een gemiste kans is dat ze geen afhaaloptie hebben voor het ontbijt…

 5. Volgens mij klopt die bovenste foto niet. Ik kan me tenminste niet herinneren dat er ooit yoghurt met cruesli en een bakje fruit bij zat. En de jusd’orange kon je er volgens mij apart bij bestellen. Maar mijn laatste Hema-ontbijtje was tijdens de eerste lockdown, en die daarvoor meer dan twee jaar geleden, dus wellicht is het allemaal wat weggezakt.

 6. Wat ik mis is het gewoon even ergens spontaan binnenstappen. Ik kan niet zomaar even naar mijn moeder toe zonder dat van tevoren gereserveerd te hebben. Of naar een museum.

 7. Koffieleuten in de IKEA met vriendinnen.
  Mijn werk.
  Tuincentra met zijn vieren in en allemaal een plant kiezen.
  Samen eten met vrienden en familie.
  Een echte begrafenis, met ooms, tantes, neven en nichten, achteraf samen lang blijven hangen en eten bestellen.
  Vriendelijkheid op straat.
  Gezichten, liplezen.
  Een uitje, samen weg op de bonnefooi, gewoon een paar flesjes water mee en ergens een kop koffie drinken en ergens lunchen.

 8. Bij onze Hema kun je het ontbijtje wel afhalen!
  Zit het in een papieren zakje, met warme drank naar keuze er bij.

 9. Ik vind het maar een armzalig ontbijt wat ze presenteren, ook al is het goedkoop. Het meeste mis ik gewoon sociale contacten. Een glimlach met een mondkapje zie je niet, mensen herken je niet, en altijd de vraag wat zit er achter dat masker.

 10. Die gewone sociale contacten, het normale leven, krijgen we alleen terug als we dit zelf terug nemen. Anders wordt dit alleen maar erger en eindigen we in een verschrikkelijke vorm van communisme. Kijk eens naar de extreme maatregelen tegenover een ziekte die vervelend en soms helaas dodelijk is maar niet in verhouding tot het kapot maken van onze maatschappij, welvaart. Kijk eens naar de censuur in de media, het afschaffen van democratie. Het sociale experiment van mondkapjes dragen, dat ook nog eens medische consequenties heeft zoals bacteriële longontsteking (onderzoek Fauci gepubliceerd in 2008).
  Zie wat er nu in Wales gebeurt bij Tesco waar mensen geen kleding mochten kopen of vrouwen maandverband en tampons. Omdat het in het kader van corona ‘niet essentieel’ is.
  Een overheid die mensen continu in angst houdt. Ik hoor van steeds meer kanten over jonge mensen die een einde aan hun leven maken vanwege de situatie waar we nu in zitten.
  Trump heeft aan Gates gevraagd onderzoek te doen naar bijwerkingen van vaccins waarop Gates hautain antwoord dat dat een doodlopende weg is.
  De overheid en pharmaceutische industrie zijn niet aansprakelijk voor bijwerkingen van vaccins. De eerste omdat ze ze niet erkennen, de tweede omdat ze ervan zijn vrijgesteld.
  Gates zegt dat 1 vaccin niet genoeg is en dat ‘het normale leven’ dan niet terug keert. Dus vaccinaties blijven bestaan, maar de vrijheid krijg je niet terug.
  De EU heeft al op de agenda staan dat er een vaccinatiebewijs moet komen. Dus al zou een vaccinatie niet verplicht zijn, zonder een bewijs zal je bewegingsruimte steeds kleiner worden.
  Het valt niet mee om te zien dat er iets heel anders speelt dan een strijd tegen een virus, waar overigens een goed medicijn voor is: hcq in combinatie met zink en een antibioticum.
  We krijgen echter vrijheidsbeperkende regels en worden vooral bang gemaakt, sociaal contact vermijden. Dit ondermijnt ons immuunsysteem.

  Mensen die kritisch zijn worden graag weggezet als ‘wappie’. Ok, ik zie het als een geuzennaam of eigenlijk boeit het me niet.
  Wat me wel boeit is dat we elkaar nodig hebben om naar een nieuwe maatschappij te gaan waar we in vrijheid met elkaar kunnen leven. Waar we weer normaal contact kunnen hebben.
  Genoeg = genoeg.

 11. Wat ik het meeste mis tijdens deze corona crisis? Het zwembad, zwemmen elke week, ook al is het open, dan gaan wij dus niet. En de sauna, avondje ontspannen… of een dag…

  X

 12. Ik heb nog nooit ontbeten bij Hema, alleen bij La Place. Dat deed ik een keer in de twee jaar, als mijn auto gekeurd moest worden en ik heel vroeg in de stad was en moest wachten. Dat was ook altijd wel goed.

  Ik mis helemaal niks tijdens de lockdown. Ik houd sowieso niet van drukke activiteiten of plaatsen met veel mensen bij elkaar. En dat afstand houden vind ik ook fantastisch! Ik schrik er zelf wel eens van hoe heerlijk ik het allemaal vind. Ik spoor niet, geloof ik.

  1. Dan spoor ik ook niet, want over het algemeen vind ik het ook heerlijk dat er meer afstand is overal. Deze zomer zijn we uit eten geweest en het was allemaal zo lekker ruim opgezet. Heerlijk! Maar dat ik 4 dagen moest wachten voordat ik mijn pasgeboren kleindochters (tweeling) mocht begroeten in het ziekenhuis omdat daar per dag maar 1 bezoeker mocht komen, vind ik dan wel weer een groot nadeel. En ik mis het ook om zomaar ergens te kunnen koffiedrinken of lunchen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.