Herfstvakantie overal voorbij + wekelijkse linkparty!

Spam je blog

De herfstvakantie is overal voorbij, en deze week zijn de scholen ook hier weer begonnen. Veel verschil merk ik niet als moeder van kinderen die een universitaire/hbo studie volgen.  Alles wordt immers online gegeven.

Maar warempel, vrijdagochtend mocht mijn jongste zoon toch heus naar school!

Het voelde onwennig om hem vroeg op te zien staan, en met een rugzak op zijn rug te zien wegfietsen! Maar ook aangenaam ‘gewoon,’ als een reliek uit een voorbije tijd.

En dan nu over naar de nieuwe linkparty!

Maar eerst: welke blogpost werd vorige week het meest gelezen?

De populairste post van de Zondag Linkparty week 44 + de nummers 2 en 3!

De post waarop het meest geklikt werd in week 44, was een post met een recept! Bokkenpootjescake met Lemon curd om precies te zijn van ElsaRblog

Bokkenpotjescake

  • Op nummer 2 staat de post: 2020, Week 42: Waarin niet alleen de titel, maar ook de blog zelf het gewoon ‘net niet is’ van het blog Anne Ermens.
  • Op nummer 3 staat de post Naar de crèche of thuis: wat is beter voor baby’s? van Het Moederfront.

Ben je nieuwsgierig naar deze posts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 45 van 2020: spam nu jouw blogpost!

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Deel deze leuke linkparty met anderen!

Vind je deze blog hop een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer en plak de code onder het plaatje en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Huisvlijt

Similar Posts

5 Comments

  1. Fijn dat de scholen open mogen blijven. Wij krijgen voor onze lessen op de kinderboerderij veel annuleringen, maar er komen gelukkig toch wel wat klassen. En we hebben de lessen zo coronaproof mogelijk gemaakt. Heb er zin in!

  2. Ik merk er heel weinig van, behalve dat het ROC weer vol zit aan de overkant, en als ik op het verkeerde tijdstip een boodschapje ga doen, pauzes, hahahaha Hier zit alles gewoon op school…

    X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.