Reacties

Informatieavond school voor ouders anno 2020 — 10 reacties

  1. Op het hbo een avond voor ouders? Ik vind het eerlijk gezegd ook wat bijzonder. Ik zou zeggen: zet wat informatie op je website en ouders die dat willen, lezen het dan daar wel;).
    Je bent trouwens verder dan ik, want ik weet nog steeds niet hoe Teams werkt. En oké, ik wil het ook niet weten.

  2. bij ons mocht één ouder aanwezig zijn bij het gesprek, dus we hadden een online verbinding voor mij. Kon ik er toch nog bij zijn.

    Love As always
    Di mario

  3. Oh ja, mijn dochter had dat ook al jaren en jaren terug, ROC Evenementen organistatie management opleiding, maar zij vroeg het mij zelf, ik was ook erg verbaasd, ouderavond gewoon... Maar zij was inderdaad al de deur uit op studentenkot, maar toch, wilde ze graag dat ik kwam kijken, erg leuk! Ik mocht ook gewoon vragen stellen, mijn dochter dacht trouwens dat ik niet zou gaan, maar ze vond het geweldig juist, dat ik die interesse toonde ook al was ze al de deur uit en volop student.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>