Informatieavond school voor ouders anno 2020

informatie avond

Op zich vind ik het best bijzonder: een informatie avond voor ouders op het hbo. Op die leeftijd zijn kinderen immers vrijwel volwassen, en wonen soms zelfs op kamers.  Is het typisch voor deze tijd, dat ouders toch nog worden geïnformeerd? Van de universiteit van mijn dochter hoor ik nooit wat. En dat vind ik eigenlijk prima. Ik moet in dit verband vaak aan het motto van mijn oma van mijn vaders kant denken:

‘Alles te weten maakt niet gelukkig.’

Als moeder ervaar ik deze uitspraak vaak als erg treffend.

Nu weet ik ook hoe Microsoft Teams werkt!

Normaliter was deze informatieavond op locatie, maar door corona werd de avond nu online gegeven met behulp van Microsoft Teams.

Nu kan ik eindelijk meepraten over het gebruik van Microsoft Teams : )

En natuurlijk over de opleiding van mijn zoon.

Hoewel ik me afvraag hoe fijn hij dat vindt…

10 Comments

  1. Di mario

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh