Gratis eBook over mediteren

Tien dagen stil

Koen de Jong wordt vandaag 40, en daarom geeft hij een gratis eBook over mediteren weg: Tien dagen stil. Ik vind de ondertitel erg leuk, omdat ik mediteren zo ook vaak ervaar: met (tegen)zin.

Koen de Jong werd bekend met Sportrusten!

Over Koen de Jong

Ik ken Koen de Jong vooral van het boek Verademing dat hij samen met psychiater Bram Bakker schreef, en van zijn methode om een marathon (ruim 42 kilometer) te lopen zonder ooit meer te trainen dan 14 kilometer. Het boek Verademing kun je overigens ook gratis lezen. Ik vind hem altijd sympathiek en rustig overkomen, en net als ik houdt hij er niet van op zijn verjaardag met veel mensen te vieren : )

Tien dagen stil kost 18,95 bij bol.com, maar vandaag kun je de gratis eBook versie dus downloaden.

Koen de Jong over zijn boek Tien dagen stil

Lees ook mijn post over mijn ervaringen met mediteren met de Headspace app.

Lees ook mijn post over gratis ebooks, en een ebook abonnement!

Wat vind jij van mediteren?

7 Comments

  1. zuinigeman.nl
    • Korreltje

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh