Reacties

Goedkope inkt voor je inkjetprinter — 18 reacties

 1. Ik heb al 7 jaar een Samsung laser printer. Ik heb ook nog heel kort een inktjet printer gehad, maar daar ben ik snel vanaf gestapt. Het was mij veel te duur in gebruik. De laserprinter was duur in aanschaf, maar is juist heel zuinig in gebruik. Ik doe maanden met een cartridge.

 2. Wij hebben een inktjetprinter. En kopen de "echte" inkt omdat we niks dan problemen en vastlopende inkt hebben met de goedkope. Dan gaat er bijna een hele cartridge doorheen om hem werkend te krijgen.

 3. Voor mijn HP printer gebruik ik tegenwoordig ook de inkt van de Action. Jeetjemineetje dat scheelt me gewoon een tientje per keer! Het enige nadeel vind ik dat het geprinte papier wat langer blijft ruiken (naar inkt) en je soms even moet wachten totdat het droog is. Maar voor dat tientje vind ik dat totaal geen probleem!

 4. Hier is Staples ook duur. Voor 4 kleuren met extra zwart bijna 100 dollar, ong 75 euro. Weet ik niet of ze groter zijn. Ik kijk ook wel in 2 de hands winkels.
  Zal eens kijken wat het kost in Holland.
  Groet, Wilma

 5. Ik ben bekend met 123 inkt en was daar vaste klant. Zelf wel vaak gedacht over goedkopere inkt maar had nooit zo,n vertrouwen in bv navullen bij zo'n station.Ik ga nu zeker een de Action inkt uitproberen.Ik heb jaren geleden zelf eens een nieuw printer gekocht omdat de printer met nieuwe inkt nog voordeliger was dan 4 nieuwe cartridges van dat merk toentertijd

 6. Wij werden gek van steeds stukgaande inkjetprinters en hebben een vrij goedkope laserprinter gekocht. Overheerlijk! Hebben nog nooit nieuwe inkt hoeven kopen.
  De onze is zwart wit, hoe vaak print je nou iets wat echt in kleur moet?

  • Wij hadden een keer bezuinigd en gekozen voor een zwart-wit printer, maar dat viel echt tegen! Zeker voor de kinderen die nog wel eens wat voor school moesten uitprinten. Ik ben nu toch wel heel blij met de kleurenprinter.

 7. Zelf laatst ook een laserprinter aangeschaft. Ik ben blij dat ik nu niet steeds meer cartridges moet gaan halen. Wat een verbetering voor iedereen die veel print zeker een aanrader!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>