Reacties

Hoela hoepen: is het wat? — 21 reacties

  • Ja, op de één of andere manier lukte het nu wel om het in mijn routine in te bouwen. Gewoon meteen na hardlopen tien minuten is goed te doen. En ondertussen luister ik naar Wekker Wakker van Radio Nostalgia en kijk een beetje voor me uit.

  • Ik vond de ribbels zeer pijnlijk in het begin. En ik kreeg ook echt blauwe plekken. Ik heb zelfs overwogen om zo'n speciale gordel te kopen. Maar nu gaat het gewoon goed gelukkig.

 1. Ik heb een hoepel staan maar hij staat er vooral voor de sier.. Nadat ik ontdekte dat het op de slaapkamer niet gaat vanwege gebrek aan ruimte was ik er al klaar mee. Toch maar eens gaan proberen of het in de woonkamer lukt.

  • Ik heb het ook een keer in de woonkamer gedaan. Het is wel even opletten geblazen of je niet per ongeluk iets om ver hoela hoepelt. Maar als het in de woonkamer kan, is het wel handig.

 2. Ik heb het alleen als kind gedaan, later nooit meer. Maar als iemand het kan dan is het Grace Jones! Op hoge hakken en al zingend de trappen af hoela hoepen. Kijk eens op You Tube, Slave of the Rythm. Ik heb haar dit live zien doen, geweldig, zeker gezien haar leeftijd.

 3. Ik was vroeger, toen ik 10 was of zo, een KEI in hoelahoepen, kon er úren mee door en wilde niet meer stoppen.

  Vorig jaar heb ik het nog eens geprobeerd, maar ik krijg / houd m niet meer omhoog... Zucht.

  Zo'n taille, die wil ik wel weer.

  • Ik kon het als kind ook best goed. Soms ook om de arm : )

   Ik vond het hoela hoepen net als fietsen: ik pakte het zo weer op. Tenminste als ik naar links draai. Naar rechts bak ik er niks van. Dat moet ik dus nog oefenen.

 4. Dat is lang geleden dat ik de Hoela hoep zelf gebruikten. Ik wist niet dat ze weer te koop zijn. altijd leuk om te zien dat iets van een tijd geleden weer 'terug 'is. net als knikkeren en zo .Wij zeggen hier vaak genoeg zo jammer dat deze tijd bijna alleen nog maar bestaat uit I-pad's en tablet en mobiele telefoons. Ben benieuwd naar je foto's voor en na :) haha
  Goed bezig!

  • Bij speelgoedwinkels werden ze altijd al wel verkocht inde zomer geloof ik. Maar dat zijn dus niet de hoela hoeps die worden aangeraden om fitter en slanker te worden.

   Hoewel ik niet weet of die kinder hoela hoeps niet ook prima werken en het een marketing trucje is.

  • Het leuke aan zo'n hoela hoep vind ik dat het zo laagdrempelig is. Je hoeft je niet helemaal in sportkleding te hijsen, en je kunt het thuis doen. Gewoon even 20 minuten hoela hoepen en klaar ben je.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder