Reacties

Gebakterreur + 8 alternatief voor gebak op verjaardag — 18 reacties

 1. Hier mag iedereen gewoon doen wat voor hem/haar goed is. Nooit zou ik iemand ahw dwingen taart te eten.

  Voir je dochter: je kunt overheerlijke taarten maken met noten, dadels etc.
  Wij hebben áls we al iets vieren 2 taarten. Een gewone en een allergievriendelijke zonder tarwe, suiker, melk en ei.
  Zo maken we overheerlijke niet-moeilijke brownies! Ik zal het recept eens op mijn blog zetten.

 2. Best lastig inderdaad. Ik ben dol op gebak, maar soms baal ik ook van de grote stukken. Ik let heel erg goed op wat ik eet en daarom sta ik mezelf op verjaardagen dat gebak altijd toe. Moet kunnen, vind ik dan. Op mijn eigen verjaardag had ik de laatste keer ook allerlei 'kleins', maar dan wel in zo'n hoeveelheid dat iedereen daar onbeperkt van kon pakken;).

 3. Ik ben dol op bakken, dus ik kan het niet laten om ook grote taarten te maken. Wel snij ik eigenlijk altijd stukjes op verzoek. Dus als iemand maar een reepje wil van een centimeter breed, dan doe ik daar niet moeilijk over. En als ze niet kunnen kiezen tussen al mijn (uiteraard overheerlijke) baksels, dan zorg ik voor meerdere ministukjes om alles te kunnen proeven. Ik vind het trouwens ook leuk om voor mensen met speciale wensen te bakken. Heb je toch weer een uitdaging!

 4. Ik mis in het lijstje nog de petitfour...of is dat tegenwoordig een ouderwetse uitdrukking voor ´kleine cupcake´. Die heeft mijn oma al jaren...wel van de betere patisserie (uiteraard, in het geval van mijn oma)...maar bij veel supermarkten kun je ze ook gewoon krijgen.

 5. Hahaha! Gebakterreur! Geweldig. Ik heb geen last van gebakterreur en durf heel goed ‘nee’ te zeggen. Ik vind het inderdaad ook zonde van de calorieën. Als ik zelf gebak serveer, zorg ik wel voor diverse soorten. Maar mijn familie eet alles. Dus...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder