Reacties

Over huren: zo kun je dat ook zien! — 12 reacties

  1. Leuk dat je er een tegeltje van hebt gemaakt. Die opmerking was ook niet echt als wijshied bedoeld. Dwz ver voor het internettijdperk heb ik gefilosofeerd over huren versus eigendom. Huurhuis versus koopwoning, gebruikmaken van een mainframe versus een eigen PC, alles door de overheid laten regelen of alles zelf doen, etc. En daar zat ook bij dat je van het OV gebruik kan maken of een eigen auto kan kopen. (Leasen gebeurde toen nog bijna niet.) Probleem is als je een auto met vaste lasten hebt, dan is het OV altijd duurder. Ik heb nooit geld in een auto gestoken en dan is het OV zeker niet duurder.

    Maar wat ik ook leuk vind ik het tegeltje. Ik heb al veel te lang een zelfgebakken wisseltegeltje in de zijkolom staan. Komen 17 spreuken binnen een minuut in voorbij. Een paar heb ik zelf bedacht en bij de anderen staat een soort bron. Als je op het tegelje klikt, dan kom je bij 1 van die bronnen; VNS. Een verzameling van onzinnige gezegdes. Ik denk niet dat de bovenstaande spreuk op m'n wisseltegeltje komt. Kan je nagaan hoe pietluttig ik ben. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder