Over huren: zo kun je dat ook zien!

huren

Naar aanleiding van mijn post Huren is het nieuwe hebben, reageerde Ximaar met een mooie uitspraak.

‘Ik huur af en toe een plekje in de trein met m’n ov-kaart.’

Ik vond hem zo leuk dat ik hem op een tegeltje heb gezet. Dankjewel Ximaar!

Similar Posts

12 Comments

  1. Leuk dat je er een tegeltje van hebt gemaakt. Die opmerking was ook niet echt als wijshied bedoeld. Dwz ver voor het internettijdperk heb ik gefilosofeerd over huren versus eigendom. Huurhuis versus koopwoning, gebruikmaken van een mainframe versus een eigen PC, alles door de overheid laten regelen of alles zelf doen, etc. En daar zat ook bij dat je van het OV gebruik kan maken of een eigen auto kan kopen. (Leasen gebeurde toen nog bijna niet.) Probleem is als je een auto met vaste lasten hebt, dan is het OV altijd duurder. Ik heb nooit geld in een auto gestoken en dan is het OV zeker niet duurder.

    Maar wat ik ook leuk vind ik het tegeltje. Ik heb al veel te lang een zelfgebakken wisseltegeltje in de zijkolom staan. Komen 17 spreuken binnen een minuut in voorbij. Een paar heb ik zelf bedacht en bij de anderen staat een soort bron. Als je op het tegelje klikt, dan kom je bij 1 van die bronnen; VNS. Een verzameling van onzinnige gezegdes. Ik denk niet dat de bovenstaande spreuk op m’n wisseltegeltje komt. Kan je nagaan hoe pietluttig ik ben. ;-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.