Reacties

Controle brandblusser: is dat verplicht? Ontdek het nu! — 18 reacties

 1. Oei, nu je het zegt... Ik heb er geen. Maar ja, als ik er wel één zou hebben, zou ik 'm volgens mij niet kunnen bedienen. Dan maar vertrouwen op mijn buurman die bij de brandweer zit.

 2. IK had geen idee dat je er een in je auto moest hebben in bepaalde Europese landen! Ik heb er voor in huis in elk geval nog nooit over nagedacht. Qua prijs valt het me nog wel mee. Maar inderdaad, wat Naomi zegt, als je hem niet kunt bedienen... Wat was voor jou de overweging om er een in huis te hebben? Waarschijnlijk dat jullie zo buitenaf wonen?

 3. Een (zieke) kennis wilde voor hij zou overlijden nog graag trouwen met zijn vriendin. Er zouden 2 ambtenaren aan huis komen. Wat moest er volgens voorschrift in huis zijn om alles goed te laten verlopen? Een tafel met stoelen en een brandblusser.

 4. wel een heel dure controle

  zelf heb ik er geen in huis, in de wagen uiteraard wel..

  en bij de technische keuring van de wagen, baseert men zich op de fabricagedatum van de brandblusser..voorbij de termijn ( die ik niet ken) moet je deze vervangen
  vervangen

 5. Wij hebben er ook een (een kleintje) omdat Vriendjelief panisch is voor brand. Maar ik geloof nooit dat ik ga blussen. Ik bel 112, pak de kat en ga naar buiten. Dat hebben we overigens wél afgesproken. In geval van brand moet Vriendjelief zelf naar buiten en ik neem de kat mee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder