De temperatuur binnen

temperatuur binnen

Weet je nog die oververhitte week in juli toen het 40 graden werd? Ik postte toen een foto van onze thermometer in de woonkamer. Vandaag is de temperatuur daar een stuk lager dan toen. Sterker nog, het is binnen kouder dan buiten op dit moment. Zie de foto hierboven.

Ik ga zo dadelijk in de lunchpauze gauw buiten in het zonnetje zitten!

Lees ook: Verwarming aan of niet?

Hoe is de temperatuur nu bij jou binnen? En is het aangenaam?

Similar Posts

25 Comments

  1. Ik heb de ramen in de woonkamer altijd open met een Xenos vitrage tegen de vliegen ervoor. De voordeur durf ik niet open te laten staan helaas, vanwege de irritante vliegen die dan binnenkomen.

 1. Tijdens de warme periode bleef alles overdag icht en liet ik 's nachts 'koude' naar binnen komen door voor en achterdeur open te zetten. Overdag werd het maximaal 26,5 graden in huis. Nu blijft 's-machts alles dicht en zet ik de deuren de hele middag open. Het is nu gemiddeld 20 graden in m'n huis. Dat vind ik ruim voldoende. De CV blijft dus uit.

 2. Hier binnen is het nu 22.5 en buiten 23.3 zoals nu vind ik het persoonlijk heerlijk, die ontzettende warme dagen vond ik echt niet.. wilde het liefste in de vriezer kruipen ;-)
  Nu staan lekker de tuindeuren en ramen open.

 3. Zo, dat koelt behoorlijk af bij jou. Het is bij mij nu 22 graden binnen en ik denk dat het buiten ook zoiets is. Voor zowel binnen als buiten vind ik dat heel prima.

 4. Hier binnen is het al snel veel te warm. Nu is het 24 graden hierbinnen. Gelukkig is dat in de winter ook zo. Als heel even de zon schijnt is het meteen warm...

 5. Wat werd het toen warm he! Fijn dat het nu binnen ook lekker afgekoeld is. Bij ons is het ondanks de grote ramen erg koel gebleven dankzij onze screens.

 6. Vandaag voor het eerst uitgekomen op 21 graden. (komt van 27 graden)
  De slaapkamers zijn koeler, wat prima te hebben is.
  Met weer wat warme dagen voor de boeg, zie ik het binnen wel weer wat warmer worden.

 7. Toen was het erg warm. Wij hadden alles dicht staan. Twee ventilator aan. Pilaar en kleinere draai ventilator. Moet voor Amber. Was erg warm geweest hoefde voor mij niet meer. Ik kreeg in de vakantie twee flauwtes. Toen moest ik naar bed....Werd allemaal te veel goede.

 8. Ik zit nu op mijn werk (het is rustig dus ik mag weblogjes lezen, vind ik). Ik heb een - speciaal voor dit doel gehaakte - omslagdoek omgeslagen want ik bevries bijna. Altijd hier op kantoor. Tussen de middag lekker naar buiten. Even ontdooien op een bankje in de zon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.