Reacties

15 x Extra inkomsten genereren met wat je al in huis hebt — 27 reacties

 1. Als webdevelopper zou ik best nog aan de slag kunnen, maar ik heb het niet nodig om mijn oude beroep weer op te pakken. Ik blijf wel bij. Vroeger heb ik veel ondersteuning gegeven aan bloggers en deed ik onderhoud aan diverse blogsites.

 2. OMG. Die tas, wat een prijskaartje hangt daaraan! De jongens verkopen vaak hun speelgoed om wat extra's te hebben. Ik verkoop weinig spullen, maar kijk altijd wel in kringlopen voor iets waardevols

 3. De kinderen zitten regelmatig op de rommelmarkt om zelf wat geld te verdienen. En daarnaast is het super leerzaam.

  Verkoop zelf ook regelmatig overtollige spullen.

  Sinds afgelopen zomer een eigen moestuintje voor ons zelf en dat scheelt weer in de winkel.

 4. Wat een mooie en goede tips! Ik ben heel dankbaar dat ik van het bloggen ook mijn werk heb kunnen maken. Verder vind ik Vinted ook echt een uitkomst (om spullen te verkopen en bijvoorbeeld kleding te kopen)!

 5. Poeh, ik denk toch inderdaad wel een Marktplaats of Vinted. Het is niet zo dat ik er heel veel extra mee verdien. Maar het is sowieso fijn dat je anderen blij kunt maken met iets dat je zelf niet meer gebruikt. Als je er dan ook nog een klein bedrag voor krijgt is dat (heel) mooi meegenomen.

 6. Wauw, al 22 jaar aan het bloggen! Ik genereer extra inkomsten met mijn blog, affiliate marketing, mijn leefstijl coaching cursussen/e-books en besparen op onnodige aankopen (boodschappen probeer ik zo creatief mogelijk te doen - wat heb ik echt nodig?).

 7. Zo'n tas staat ook al jaren op mijn lijstje en vrees dat het zo zal blijven. Wij proberen wel kleding en dergelijk die we niet meer gebruiken te verkopen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>