Tea Topic: Waar slaap je in? Spoiler alert: nachtpon!

nachtpon

Deze week is het Tea Topic de vraag:

Waar slaap je in?

Een lekker makkelijke vraag waarop ik het antwoord meteen weet!

Waar slaap je in?

Ik slaap namelijk altijd in een…. nachtjapon! Ik noem het eigenlijk meestal nachtpon, maar nachtjapon klinkt zo mooi!

Nachtjapon in de zomer

In de zomer draag ik mouwloze nachtponnen, of met korte mouwen, met een lengte die ruim boven de knie is. Eén van mijn pet peeves zijn nachtponnen met zogenaamd grappige teksten. Zoals deze van Bonprix:nachtponDie blief ik niet!

Maar het valt vaak nog helemaal niet mee om een neutrale nachtjapon te vinden zonder beertjes of ‘grappige’ teksten. Meestal slaag ik bij de Hema voor neutrale en mooie nachtponnen.

Nachtpon in oma-model

In de winter hul ik mij graag in lange nachtponnen met lange mouwen in oma-model. En met oma-model bedoel ik dit model nachtjapon:

Screenshot 2023 09 27 at 09.15.31

Ik heb er een dunne van katoen van, en eentje van flanel!

Maar dit model nachtjapon is niet eens zo heel eenvoudig te vinden. Gelukkig weet ik dat ze verkocht worden bij de Wibra en ook bij Ter Stal. Bij Ter Stal wordt het verkocht onder de noemer ‘klassiek nachthemd’.

Pyjama’s draag ik nooit om dezelfde reden dat ik nooit broeken draag: ik houd er niet van om iets strak om mijn benen te hebben.

Slapen in Adamskostuum

Je kunt ook slapen in je Adamskostuum oftewel in je blootje. Dat zal ongetwijfeld fijn slapen, maar iets van een nacht vind ik toch fijner.

Huisvlijt Linkparty Reminder

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Waar slaap jij in?

Similar Posts

10 Comments

  1. Ik slaap in een pyjama, maar wel met een ‘flodderbroek’. Daar heb ik er een paar van en die zijn nu zo’n beetje versleten, dus ik hoop dat ik nog nieuwe kan vinden. Shirts heb ik ook graag een maatje te groot als ik erin ga slapen. En héél herkenbaar dat op de meeste pyjama’s van die stomme teksten of plaatjes staan. Hoeft van mij ook niet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.