Ektorp bank metamorfose met spijkerstof hoes

Ektorp bank gele hoes

Voor de herfst en winter wilde ik graag een andere hoes voor mijn Ektorp bank van Ikea. Via marktplaats kwam ik een hoes tegen van spijkerstof. De verkoper vroeg 60,- voor de hoes, en daar kwamen dan nog de verzendkosten bij.

Ik besloot het te doen.

Er hieronder zie je het resultaat!

Ektorp bank metamorfose

Ektorp bank spijkerstof hoes

Onderin de foto zie je mijn mooie Ruggable vloerkleed, en kleed dat in de was kan. Het is werkelijk geweldig. Ik houd van meubels en stoffering die in de was kan, want ik krijg echt altijd overal vlekken in. Zie ook Ektorp hoes wassen.

Ektorp bank spijkerstof hoes

Nog veel meer Ektorp hoezen vind je onder andere bij dekoria!

Leestip: Bankhoes Jysk

Hoe vind je de make-over?

Similar Posts

23 Comments

  1. Het lijkt mij een lekkere bank om op te zitten, maar het oogt slordig, wat ingezakt? Is dat het type? Dat zou mij teveel storen.
    Maar het feit dat je van hoezen kunt wisselen is geweldig! Zo heb je voor een kleine investering een nieuwe bank. Erg leuk.

  2. Wat een super aankoop ,je bank ziet er geweldig uit ,trouwens ook met de andere hoes .De Ikea banken zijn echt geweldig en oersterk .Jammer genoeg zijn mensen vaak neerbuigend over Ikea ,maar wij hebben meubels die al heel erg veel jaren meegaan .Geniet van je ”nieuwe ” bank

  3. De kleur is diep en past goed bij het kleed en de meubels op de achtergrond. De ruitjes van de gele hoes vind ik zelf onrustig bij de ronde vormen van het patroon op je kleed, de blauwe hoes straalt meer rust uit. Al met al denk ik dat je een hele goede keuze hebt gedaan!

  4. Wat ontzettend leuk, dit is helemaal herfst/winter achtig en als het weer beter weer wordt tover je hem weer om. Het is net een hele andere bank en zal je huiskamer ook een heel andere uitstraling geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.