Reacties

Ektorp bank metamorfose met spijkerstof hoes — 23 reacties

  1. Het lijkt mij een lekkere bank om op te zitten, maar het oogt slordig, wat ingezakt? Is dat het type? Dat zou mij teveel storen.
    Maar het feit dat je van hoezen kunt wisselen is geweldig! Zo heb je voor een kleine investering een nieuwe bank. Erg leuk.

  2. Wat een super aankoop ,je bank ziet er geweldig uit ,trouwens ook met de andere hoes .De Ikea banken zijn echt geweldig en oersterk .Jammer genoeg zijn mensen vaak neerbuigend over Ikea ,maar wij hebben meubels die al heel erg veel jaren meegaan .Geniet van je ''nieuwe '' bank

  3. De kleur is diep en past goed bij het kleed en de meubels op de achtergrond. De ruitjes van de gele hoes vind ik zelf onrustig bij de ronde vormen van het patroon op je kleed, de blauwe hoes straalt meer rust uit. Al met al denk ik dat je een hele goede keuze hebt gedaan!

  4. Wat ontzettend leuk, dit is helemaal herfst/winter achtig en als het weer beter weer wordt tover je hem weer om. Het is net een hele andere bank en zal je huiskamer ook een heel andere uitstraling geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder