Ektorp bank hoes make-over: van zomer naar herfst!

Ektorp bank hoes

Hoewel niet iedereen even goede ervaringen heeft met de Ektorp bank van Ikea, ben ik er telkens weer blij mee. Het concept van een Ektorp hoes die je kunt wisselen vind ik echt geweldig.

  • Het lijkt alsof je een totaal andere bank hebt zonder dat je een nieuwe bank hoeft te kopen dankzij een Ektorp hoes.
  • Het is lekker schoon: een fris gewassen hoes op de bank! En dat is geen luxe, zoals je misschien wel kunt zien… Kuch. Zie ook Ektorp hoes wassen.
  • Ik vind het leuk om op marktplaats Ektorp hoezen te zoeken : )

Vorig jaar kocht ik op marktplaats een rode hoes. Nu het buiten lekker herfstig is, vond ik het moment gekomen om hem te gaan gebruiken. De gele Ektorp hoes heb ik verwijderd, en de rode op de bank gedaan.

En zie hieronder het resultaat!

Ektorp bank hoes: van zomer naar herfst

Screen Shot 2020 10 04 at 10.46.33

N.B. Op de foto ziet het er rommeliger uit dan ‘in het echt’.

Lees ook:

Similar Posts

12 Comments

  1. Grappig dat je voor rood gaat. Ik probeer die kleur juist uit ons interieur te krijgen. Ik had vroeger een Clippan-bank met van die hoezen. Ik vond het ook heel handig al was het wel een gepruts om de hoezen er om te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.