De week van de mondkapjes + Linkparty!

Spam je blog

Weer een tumulteuze week!

Wat mij van deze week het meest bijblijft is het ‘dringende advies’ om voorlopig in openbare gelegenheden mondkapjes te gaan dragen. Een hele omschakeling omdat het kabinet heel lang volhield dat het toch geen zin heeft. Hoewel ze nog steeds zeggen dat het effect van mondkapjes op corona klein is, lijken ze nu te gaan voor het motto: ‘Baat het niet, het schaadt ook niet.’

En dan was er deze week ook nog het tenenkrommende debat tussen president Trump en Biden. Zelden zag ik twee volwassen mannen zich zo onvolwassen gedragen. En vervolgens vrijdag het nieuws dat Trump corona heeft…

Maar dan over naar de nieuwe linkparty!

Maar eerst: welke blogpost werd vorige week het meest gelezen?

De populairste post van de Zondag Linkparty week 40 + de nummers 2 en 3!

De post waarop het meest geklikt werd in week 40, was de post Zorgt consuminderen voor een voldaan gevoel van het blog Luxe of zuinig.

Screen Shot 2020 10 03 at 10.56.51

  • Op nummer 2 staat de post: Eerste schooldag ongeluk op de BSO van het blog Saskia’s Wereld.
  • Op nummer 3 staat de post Vijf jaar later van het blog Achterstevoren binnenkomen en meer.

Ben je nieuwsgierig naar deze posts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 41 van 2020: spam nu jouw blogpost!

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Deel deze leuke linkparty met anderen!

Vind je deze blog hop een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer en plak de code onder het plaatje en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Huisvlijt

Similar Posts

5 Comments

  1. Mondkapjes draag ik wel want ik wil beschermd blijven al vind ik het wel vreemd dat ondanks het dragen toch de aantallen besmettingen oplopen. Heb ook last van een beslagen bril en alle middeltjes al uit getest maar ze helpen niet en winkel nu niet zo erg prettig. Daar moet men toch ook eens wat op gaan vinden en ook de regels moeten eens wat duidelijker worden is mijn mening.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.