Reacties

Eerste hulp bij elektriciteit: de elektricien — 17 reacties

  1. Wij wonen in een huis van 100 jaar oud. Toen wij hier kwamen hebben we eerste de oude bedrading en meterkast laten vervangen. Het bleek dat de oude installatie brandgevaarlijk was.

  2. Mijn vriend werkt in de klimaatbeheersing en zorgt voor de besturingskant van bijvoorbeeld verwarming en airco. Aansluiten van thermostaten in kantoorpanden, maar ook bijvoorbeeld zorgen dat het in een koelruimte voor vers fruit altijd precies dezelfde temperatuur blijft. Daar komt dus heel veel elektrotechniek bij kijken en dus durf ik de klusjes in huis op dat gebied ook wel aan hem over te laten. Daarnaast heb ik ook heel veel van hem geleerd. Ik kan zelf wandcontactdozen aansluiten en een stekker aan een snoer zetten bijvoorbeeld.

    • Leuk dat je er wel interesse hebt. Het is bij mij eigenlijk nog nooit in me opgekomen om me er in te verdiepen zodat ik er minder hulpeloos in zou zijn.

  3. tegenwoordig is het niet meer moeilijk of lang wachten om een elektricien in te schakelen, alles is mogelijk en je kan kiezen van laag bedrag tot de maximum waar je voor gaat.

  4. Je merkt pas hoeveel elektriciteit je gebruikt wanneer de stroom een keer uitvalt. Zelf heb ik een vaste elektricien die komt wanneer ik iets zelf niet kan repareren. Ook probeer ik niet graag zelf dingen te repareren, omdat er veel fout kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder