Reacties

Eenvoudig Leven Agenda 2023 — 11 reacties

  1. Agenda is bij ons is het zk. Mooie agenda heb je daar om alles bij te houden. Wij doen het via mobiel. automatisch krijgen melding van. Het valt wel op deze kabouter mist middelste vinger. Met bloed eraan. Afgebroken. Of eraf gehaald haha? Fijne dag.

  2. Lijkt me een dik boekwerk, voor mij werkt dat niet in mijn tas. Liefst zo klein en dun mogelijk. Een agenda heb ik louter voor afspraken. Maar ik kan me goed voorstellen dat het voor jou als beroepsblogger anders werkt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder