Een online kaart versturen: mijn ervaring

online kaart versturen

Stel je wilt iemand een kaartje sturen. Of je doet mee aan postcrossing. Maar je hebt geen leuke kaarten in huis. Of je hebt wel kaarten, maar geen postzegel. Of alleen maar stomme kaarten, met teksten die niet passend zijn. (Daar heb ik er altijd veel van...) Dan kun je natuurlijk snel even kaarten en postzegels kopen. Maar je kunt ook online een kaart versturen. Omdat ik hier op het platteland niet even snel een leuke kaart kan gaan kopen, koos ik voor die optie.

Kaart op vrijdagmorgen verstuurd

Ik deed dat op een vrijdagmorgen, en Hallmark belooft op hun site dat als je voor 21 uur je kaart verstuurt, hij de volgende dag wordt bezorgd. Dat was in dit geval dus zaterdag.

Maar maakte Hallmark haar belofte waar?

Lees mijn ervaringen met een online kaart versturen op mijn review blog.

Ik testte ook Kaartje2go en Greetz!

Lees ook mijn post over Een pakje versturen via DHL of PostNL?

Vergelijkbare berichten

26 reacties

 1. Ik heb al geregeld kaartjes verstuurd via Greetz en Kaartje2go.

  Bij Greetz kwamen ze twee keer niet toe op de bestemming, ik kreeg wel een nieuwe kaart aangeboden, een hernieuwde poging, maar dat was natuurlijk de bedoeling niet echt. De andere producten bij Greetz (bloemen en cadeautjes) kwamen wel altijd op tijd.

  Kaartje2go vond ik stipter.

  Het leuke is dat je er kaarten kan maken met een volledig eigen ontwerp. Uitgaande dus van een eigen foto met bewerkingen, dat vind ik fijn.

  1. Jij hebt dus bij Greetz wat ik bij Hallmark had Omabaard. De oplossing dat je opnieuw wat mag versturen is sympathiek, maar inderdaad: daar ging het niet om. Het punt is dat iemand een leuke papieren kaart van je ontvangt op het beloofde tijdstip.

  2. Inderdaad. Maar toch was ik ergens ook wel tevreden met de deal. Je kan niet anders natuurlijk :-)
   Ik vrees dat de fout vaak bij de postmannen zelf ligt?

 2. Ik verstuur in principe geen kaarten meer. En als het echt nodig is ga ik wel naar het een of ander postfiliaal. Ik weet niet eens meer hoe de huidige postzegels eruit zien.

 3. Ik stuur mijn dochter regelmatig kaarten, zij vind het leuk om post te krijgen en ook leuk om die kaarten dan ook op te hangen. Die kaarten zoek ik altijd met veel zorg uit. Er staat een toepasselijke tekst op of katten. Ze is net begonnen op een melkveebedrijf, dus nu op zoek naar leuke en gekke koeienkaarten. Ik beleef net zoveel plezier aan het uitzoeken van de kaarten en haar reactie als zij op het krijgen ervan. Digitale kaarten zouden niet hetzelfde plezier opleveren.

  1. Leuk dat je je dochter regelmatig kaarten stuurt. En bijzonder dat een melkveebedrijf is gestart zeg.

   Even voor de duidelijkheid: de kaarten die ik via Halmmark verstuurde zijn niet digitaal. Het zijn gewone papieren kaarten, die je direct vanaf Hallmark naar de ontvanger stuurt.

   Je kunt er ook eCards versturen, maar dat vind ik inderdaad minder leuk.

 4. Kaarten verstuur ik nog altijd per post. Ik blijf dat toch het leukst vinden. Heb een flinke voorraad en vul regelmatig aan. Er zijn heus nog leuke kaarten te vinden en minder duur dan Hallmark. Kijk maar eens bij Xenos. Kerstkaarten maak ik nog steeds zelf. Maak van oude kaarten weer nieuwe.

  Condoleances vind ik al helemaal niet geschikt om online te doen.

 5. Ik stuur wel eens online kaarten van Hallmark. Geen idee of ze wel/niet op tijd aankomen. Weet je bij de gewone post ook niet. Vorig jaar deed een pakje er ruim 2 maanden over van Sittard naar Düsseldorf. Had ik bijna te voet zelf kunnen brengen .....

 6. Er gaat niets boven het sturen en krijgen van een echte kaart. Alleen wanneer ik te laat ben met de aanschaf van de juiste kaart voor een speciaal iemand, maak ik weleens gebruik van internet. Hallmark en ik gaan niet samen door een deur (-:

 7. Gewone kaarten per post hebben nog altijd mijn voorkeur. Heb altijd wel iets in voorraad wat erop staat is vaak minder belangrijk , meestal zie ik wel kans de tekst naar het plaatje toe te schrijven.
  Maar een leuke kaart speciaal uitzoeken doe ik zeker als er tijd voor is.

 8. Ik vind de reclame daarna in je mailbox gewoon op spam lijken. Als ik wat wil versturen, dan doe ik dat omdat ik dat wil en niet omdat ik mail van ze heb gehad.

  Love As always
  Di Mario

 9. Stuur alleen nieuwjaarskaarten, die ik zelf maak. Voor oudere mensen laat ik die afdrukken bij de Hema. Die gaan in een envelop met postzegel. De rest krijgt 'm via de mail. Kaartdiensten als hierboven vertrouw ik niet. Als ik ze al krijg, dan belanden ze in de spambak. Het voegt ook niets toe.

 10. ik heb alleen een account op hallmark.be en ik ben tevreden, ik zet nog tekeningetjes, teksten, figuurtjes, aanpassingen op het kaartje enz en stel een datum in, als het de dag daarna is tellen ze er ooit 1€ extra bij, maar ik begin op tijd....
  .* Een @->- voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.