Reacties

Deense serie The Rain: waarom ik afhaakte in aflevering 1 — 15 reacties

 1. "Volgehouden" tot en met aflevering 2 maar ik vond er eigenlijk niet zoveel aan. Gestopt dus. Verder gegaan met Marseille. Goede serie (althans dat vond ik). Fijne week!

 2. Hahaha, stiekem grappig waarom je afhaakte. Ik begon vorige week aan een Zweedse serie, maar ik ben al na twintig minuten afgehaakt. Je moet kijken om het te volgen (want je hebt de ondertiteling nodig), maar het kon me echt niet boeien, dus ja, dan maar niet.

  • Dat herken ik wel Naomi. Dan moet je een serie als het ware 'lezen'. Dat heb ik ook met Koreaanse drama's, maar die vind ik dan weer zo mooi dat ik me daarover heen zet. Maar als het verhaal dan ook nog niet zo boeiend is, is afhaken aanlokkelijk.

 3. Ik heb zelfs seizoen 2 gezien. Het is een totaal ander verhaal als hier blijkt. Niet de gehele mensheid sterft uit. Kinderen zijn zo, die doen de deur open.
  Ik heb een Deense partner en begrijp flink wat Deens, Zweeds, en Fins, en door series te kijken wordt het alleen maar beter. Het valt me op hoe iedereen het met je eens is.

  • Dank voor de aanvulling John. Ik kan me voorstellen dat het enorm helpt voor je Deens om deze serie te kijken. Ik kijk graag naar Koreaanse drama's en begin er ook steeds meer van te begrijpen. Ideale manier om een taal te leren : )

 4. Kinderen luisteren nou eenmaal niet als jij dat wilt😉 ik hou juist wel van de noordelijke series. Prachtige talen om te horen, komt misschien omdat ik Fries ben😊 Deze serie ken ik niet, mss toch op mijn ellenlange lijst zetten.

 5. The Walking Dead heb ik nog niet gezien. Op zich vind ik het verhaal wel leuk klinken maar argh haha ik zou me ook irriteren aan die kids. Laat die deur nou dicht grrrr ;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>