Reacties

De 'vakantiehater' — 17 reacties

 1. Nooit geweten dat er vakantiehaters überhaupt bestaan! Ik ga heel graag op vakantie en vind het altijd jammer als we weer naar huis moeten. Van mij had de zomervakantie best nog even langer mogen duren.

 2. En vakantiehaters zijn ook niet zielig, of saai of niet geinteresseerd in wereldse zaken!
  Er zijn heel veel redenen te bedenken om een vakantie zinloos te vinden. Tjemig, de tijd die het kost om het voor te bereiden en dan nog eens de tijd die het kost om alles weer in het gareel te krijgen. En had ik de kosten al genoemd?
  [deze is speciaal voor jou Nicole, een hart onder de riem]

 3. Ik vind het voorbereiden van op vakantie gaan niet zo leuk. Ik raak dan geheid in de stress. Zoveel dingen om aan te denken en niet weten of ik de energie heb om te doen wat ik dan moet doen. Het kan elk moment op zijn. Eenmaal weg vind ik het wel heel leuk.

 4. Kan me moeilijk verplaatsen in vakantiehaters, maar dat is omdat ik erg reislustig ben. Maar ik veroordeel het zeker niet. Jij lekker thuis, ik lekker op vakantie, iedereen blij.

  PS je commentluv werkt niet helemaal soepel, laatste posts van iemand die reactie geeft worden niet getoond

 5. We zijn niet alleen hoor Nicole! Zoals het een goede autist betaamt, raak ik nogal ontregeld, hahaha. Serieus, op vakantie gaan en weer thuis komen geeft enorm veel gedoe, zelfs stress. En dan hebben we het nog niet over de kosten, het milieu enzovoort.
  Wij wonen in een groot huis met een dito tuin, zo ongeveer in het bos en zijn elke dag op vakantie thuis ;-)

 6. Ik ben ook helemaal geen vakantiemens,ik geniet enorm van de rust als alle andere mensen op vakantie zijn. Daarbij,ik vind mijn eigen omgeving al heel mooi en ik kan als ik wil zo naar de kust reizen voor de zee. Ieder zijn ding zeg maar:-)

 7. Hahaha, ik wist niet eens dat dat bestond. Wel mensen met heimwee. Ik wil meestal nooit meer naar huis. Al die leuke nieuwe mensen. Die nieuwe omgeving. En alleen Parijs vond ik niks. Was al blij dat we op de terugweg in België aten... haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>