Reacties

Ik verveel me wat kan ik doen? Een antwoord in 4 stappen! — 22 reacties

 1. Wat leuk deze blog. Nou verveel ik me nu niet en kom ik hier gewoon via mijn mail en ga ik zo beginnen met mijn plannen voor vandaag, maar toch voel ik herkenning! Soms is mijn dag nog zonder plannen, en hoe goed voelt het dan om eerst te gaan douchen en opruimen erna. Daarna komen de plannen wel weer.

  Leuk idee om jouw lijstje van 6 items eens te gebruiken al vraag ik me wel af wat volgens jou het verschil tussen nuttig en praktisch is.

 2. ha Nicole,

  ha! Echt een blogje naar mijn hart!!
  Ik vind vervelen juist wel eens goed namelijk.
  Kom op! Durf je te vervelen. Lekker! Even niksen...
  haha... dat bedoelde je niet natuurlijk...

  groetjes!

 3. Ik begrijp dat men zich kan vervelen, ondanks het vele aanbod in vermaakt.
  Een goede hobby die uitdagend genoeg blijft is de oplossing.
  En op tijd een frisse neus halen werk inspirerend. Hans

 4. Leuke blog! Ik verveel me tegenwoordig nooit meer. Als kind wel veel gedaan en ik onthoud gewoon de rest van mijn leven de wijze woorden die mijn vader dan altijd sprak: "Pak een boek en ga zitten lezen." :)

 5. Vervelen? Uhhhh dat is heeeeeeel lang geleden dat ik daar last van heb gehad, als tiener denk ik. En dan nog, omdat ik van alles wilde doen, maar het kon of mocht niet, het kostte namelijk dan geld of iets, of het was niet aanwezig net niet... In de huidige tijd, kom ik tijd tekort vaak, is de dag zo om.

  X

  PS, er staat een update.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder