Reacties

Omarm en verwelkom de verveling! — 21 reacties

 1. Verveling is mij vreemd en dat komt nu helemaal mooi uit. Maar ik kan me heel goed voorstellen dat er heel wat mensen zijn die nu moeite hebben de tijd te doden. Ik zie dat je gereageerd hebt op mijn kaartjes, daarmee kan ik uren zoet zijn. Wie weet inspireer ik er iemand mee.

 2. Vervelen is juist goed voor je. Alleen ben ik al sinds 22 januari thuis (had kinkhoest en zwanger), dus mijn 'quarantaine' duurt ondertussen al ietsje langer. De verveling slaat nu af en toe wel toe. Maar houd mezelf wel lekker bezig.

 3. Ik heb helemaal geen tijd om te vervelen, heb zelfs tijd te kort. Ik mis mijn werk wel, maar heb nu de tijd voor andere dingen.

  Even niets doen, dat doe ik wel... maar dat is dan weer niet vervelen :)
  Liefs,

 4. Vervelen, nee nooit. Ik neem zo af en toe de tijd om ‘zalig niets te doen’ en verder ben ik druk bezig met van alles en nog wat😉

 5. ik heb me nog nooit verveeld in mijn leven,en ik ben al redelijk oud.
  het is maar net hoe je in het leven staat,en vervelen betekend ruimte om na te denken,en dat is positief.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder