Reacties

Cholesterol omlaag zonder pillen: van 7,5 naar 6,9 — 6 reacties

 1. Mijn moeders cholesterol is ook veel te hoog, maar haar goede cholesterol ook gelukkig. Het ligt bij haar niet aan de voeding dus wat het dan wel is, geen idee. Ze kan wegens ziekte helaas ook niet proberen het omlaag te krijgen door te bewegen, dus dat is ook best frustrerend. Sowieso met alles eigenlijk, ik heb zelf ook last van het een en ander waar bewegen de oplossing voor schijnt te zijn, laat dit nu het enige zijn wat ik niet kan. :(

 2. Mijn cholesterol zit telkens net tegen de grens aan. Ik hoef dus echt geen medicijnen maar hou het wel goed in de gaten. Let zo goed mogelijk op wat ik eet en zorg voor regelmatig bewegen... Wat heerlijk voor je moeder trouwens dat het zoveel beter is geworden.
  Ik wens je een heerlijke dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

 3. Ik heb het wel eens laten prikken en mijn man ook. Die van mij was goed en die van mijn man te hoog. Bij hem komt het in de familie voor zijn opa zat plots dood in de stoel.
  Terwijl we hetzelfde eten en ik eigenlijk wat te zwaar ben, we bewegen wel iedere dag en hebben de voeding wat aangepast.

 4. Ik liet mijn cholestrerol meten en kreeg te horen dat deze te hoog was. Een uitgebreide test. Ik had een totaalwaarde van 3,5 (de uitgebreide test liet verder goede waardes zien) en ik vond dat netjes...maar dat totaalcholesterol moest van de huisarts naar 2,5.
  Ik was zooooo boos. Op internet ontdekte ik dat de waardes in de afgelopen jaren steeds lager bijgesteld worden. Om de cholesterolmedicatiefabrieken op peil te houden?
  Ik slik niets, ben je mal, ik beweeg, eet gezond, ben niet te zwaar, drink niet, waarom zou ik naar de 2,5 moeten zeg. Bovendien, ben ik ook van mening, dat cholesterol zelf niet slecht is, en de medicatie daarvoor wel slecht is.

  Groet,Greet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder