Reacties

Chesterfield bank: al sinds 2008 een favoriet! — 30 reacties

 1. uf2000 en je had je bank nog steeds gehouden. Maar daar kom ik nu vast een beetje te laat mee.
  Ik vind het wel mooie banken.

  Love As always
  Di Mario

 2. Een chesterfield bank past niet in mijn interieur en ik heb een voorkeur voor stoffen banken. Ik heb nu een moderne zachtgroene bank. Gekocht in de winkel, want een bank moet lekker zitten en lekker hangen. Iets wat ik zeker wilde checken voor aankoop. Ik zit en hang lekker.

 3. een bank om in te wonen !! heerlijk is dat . Ik vind eerlijk gezegd de Chesterfield net even te klassiek, maar wij onderschrijven hier het principe woonbank.

 4. *Zwijmel* Een Chesterfield bank...
  Wij hebben nu een bank van Goosen waar we heel blij mee zijn. Maar misschien komt er hier ook ooit een chesterfield of a lookalike.

  Hoe gaat het nu met de kat, als ik vragen mag?
  Ik had een gecastreerde kater (gecastreerd als kitten) die ook tegen de bank plaste, maar dan vanwege stress. We hebben dit opgelost met citroen-geraniums en spray tegen geur. Later de bank wel weggedaan, wegens doorzitten.
  De stress werd minder doordat we de voertijd van het blikvoer van de ochtend naar de avond verschoven. Hij kwam in de ochtend steeds vroeger zeuren om eten en als hij dan niks kreeg, pieste hij tegen de bank. Hij had een heel pittig karakter en is 17 jaar geworden.

  Oeps, dit is een lang verhaal geworden..

  • Die kat is helaas ook verdwenen. Het is hier net de Bermuda driehoek voor katten. Ik wil nu ook geen katten meer, want het is echt te akelig hoe ze steeds verdwijnen.

 5. Die zijn inderdaad tijdloos prachtig, maar ik vind wel dat je er de ruimte en de sfeer voor in huis moet hebben. Bij mij in mijn kleine nieuwbouwappartement zou het niet staan, vind ik.

 6. Grappig, ik dacht altijd dat Chesterfield een merknaam was! Niet mijn smaak bank voor in mijn interieur, maar als ik hem in een goed passend interieur zie dan is hij fantastisch :)

 7. Ja, die geur wanneer een kat heeft geplast krijg je bijna niet meer weg. Of laat dat 'bijna' maar weg denk ik. Een Chesterfield vind ik heel mooi! Ik weet even niet meer of ik 'm ook heel lekker vind zitten. Maar wel de fauteuil-variant volgens mij. Het past in ons interieur niet echt denk ik. Aan de andere kant houd ik van mixen en matchen.

 8. Chesterfield is altijd goed. Tijdloos en stijlvol. Nog een paar mooie stijlvolle kussens erbij van mooie kwaliteit in trendy kleuren en je hebt een ware eyecatcher in de kamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder