Reacties

De kat heeft op de Chesterfield geplast. Lang leve de Chesterfield. — 19 reacties

  1. ik herken het,mijn krolse kat piest regelmatig de banken onder,dus ik begin niet aan een nieuwe bank,ik heb gewoon hoezen gekocht die in de was kunnen....en daaronder nog doeken gelegd,maar ook je nieuwe bank word waarschijnlijk weer het doelwit....!!

  2. Mijn kat piest ook op de banken en dat deed ze ook op de leren bank van mijn dochter toen de kat nog bij mijn dochter woonde. De eerste, stinkende leren bank ging weg en er kwam een nieuwe tweedehandse leren bank. Helaas is die ook ondergepiest.
    Deze kat is sinds 2011 bij mij, toen mijn dochter weer thuis kwam wonen en haar relatie beëindigde. Ik heb normaal gesproken een flinke laag kranten op mijn banken en helaas piest ze daar regelmatig op, die gaan er af als er bezoek komt. De kat is verder heel lief, maar dat plassen is niet fijn!

    Houd jouw kat buiten de woonkamer als je er zelf niet bent, anders piest jouw kat waarschijnlijk net zo hard op deze mooie nieuwe aanwinst!

  3. Oh wat ben ik blij met mijn katten, allebei nog nooit iets naast de bak gedaan. Ik zou verschrikkelijk balen als ik er een nieuwe bank door moest kopen. Ik hoop dat je kat het nog leert.

    • Het is de eerste kat waar we dit probleem mee hebben. Hij is zelfs gecastreerd om het op te lossen, maar dat heeft helaas niet geholpen.

  4. KattenL zijn territoriaal. Ik heb eens een lieve kater gehad en die pieste altijd op de tassen en koffers van bezoekers. Een soort poezen grafiti zou je kunnen zeggen. En toen liet mijn man zijn aktentas eens half open in de hall staan en hij spoot daar ook in. De volgenda dag ging ging hij naar een vergadering en haalde stinkende natte papieren tevoorsc hijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder