Reacties

Chesterfield bank reparatie met een blaarpleister — 16 reacties

 1. Leer droogt uit en gaat dan scheuren.
  Leren meubels kun je het beste af en toe met speciale olie insmeren dan komen er geen scheuren in.

 2. :) Heel creatief. Wat leuk dat je langskwam op mijn blog! Ik ga even op uw site inschrijven met e-mail (want 'k heb geen facebook)
  En die lerenjastip ven Ernie klinkt wel goed! Desnoods het lapje met blarenpleisters plakken en dan nog een paar lapjes dan lijkt het of het zo hoort :) (eh, dat zijn dan wel weer hatseflatsachtige ideeën)

 3. Hm of wellicht uitkijken naar vervanging van de gehele bank? Als ik het zo zie, die barsten staan leuk, maar lijken ook op springen te staan? Ik zou m opgeven.

  • De bank staat inderdaad een beetje op springen. Maar ik wil hem niet missen. Hij zit zo fijn, en dat verfomfaaide uiterlijk vind ik relaxt.

 4. Die bank is mogelijk al meer 40 jaar oud en aan slijtage onderhevig. In de jaren '70 zag ik vaak advertenties voorbijkomen waarin die bank werd aangeprezen voor een bedrag van nieuw fl.3500,--, maar dan had ook wel wat voor de volgende 40 jaar...

 5. Misschien weer zo een proberen te scoren voor €20 op marktplaats, maar dan 7 jaar jonger en meteen in de olie of het vet! Heb mijn bank al een gedeelte in het vet gezet, wel een klus, maar wordt heel mooi. In dit geval een rode.
  Jammer dat er w.s geen andere oplossing is.

 6. Ik vind een Chesterfield nog steeds de mooiste zetel die er is, dus ik begrijp heel goed dat je er moeilijk afstand van kan doen, zelfs al is hij een beetje versleten. Ik zit hier thuis met hetzelfde probleem (wel jammer genoeg een kopie chesterfield).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>