Miss Marple in Terborg

miss marpleZoals ik al schreef, ontdekte ik op Hemelvaartsdag een leuke, nieuwe tweedehands kledingwinkel in het plaatsje Terborg in de Achterhoek:  Miss Marple!

Van directeur naar eigenaresse tweedehands winkel

Net zo leuk als de naam van de winkel, vond ik het verhaal van de eigenaresse. Zij had genoeg van haar 60-urige werkweek, en gooide het roer radicaal om. Ze begon een tweedehands winkel. En dat werd dus Miss Marple. Ik ben dol op Agatha Christie en de verhalen van Miss Marple uit het pittoreske dorpje St. Mary Mead. De gevel van de winkel past prima bij die sfeer en stijl.

Bekijk mijn 3 rokken!

Ik kocht er maar liefst 3 rokken! Op mijn blog over kringlopen vind je meer informatie over Miss Marple in Terborg, en kun je de drie rokken bewonderen die ik er kocht!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.