Reacties

Kussentjes op je bed — 15 reacties

 1. Ik slaap in een twijfelaar alleen en heb er 5 (grote ) kussens op in diverse zachtheden. Mag graag lezen en tv kijken in bed en dan is het fijn om voldoende rugsteun te hebben. Als ik ga slapen liggen de ongebruikte kussens op de niet bezette kant van het bed. Ook ik gooi 's ochtends alles open om te luchten.

 2. Hier hebben we twee kussens pp uit praktische overwegingen zoals lezen in bed. Dus niet voor de mooi... Ik snap de toegevoegde waarde nooit zo, wie komt er nou op je slaapkamer. Mijn bed ligt ook de hele dag opengeklapt en gaat pas dicht als ik er tussen kruip :)

 3. Nee hoor, geen kussens op mijn bed, behalve onze hoofdkussens.
  Ik wil 's avonds gewoon lekker snel mijn bed in kunnen duiken in een koele/frisse kamer.
  Dus dan is het kleren uit en zo snel mogelijk in bed.

 4. Ik vind het er ook altijd zo leuk uitzien, maar vind het zelf zo'n gedoe..
  Wij hebben alleen onze hoofdkussens op bed liggen. Ik 'lucht' ook altijd lekker overdag en tegen de avond maak ik ook het bed op.

 5. Oefff.... ik ben waarschijnlijk een uitzondering. Ik ben gek op kussentjes. Er liggen er dan ook veel op mijn bed. Voor de leukigheid (geen goed Nederlands woord).

  Elke avond haal ik alles van het bed en leg het in een hoek. 's Morgens sla ik het bed naar achteren, raam open en de hoofdkussens worden gelucht. Halverwege de ochtend maak ik het bed op. Met de kussentjes. Husband begrijpt er niets van. Maar ik vind het leuk.

  Liefs Frederique

 6. Ha, als ik kijk naar ons bed, precies zoals jij het omschrijft , de hele dag alles open om te luchten en om 17.00 uur maak ik de boel op om in een net opgemaakt bed te gaan slapen, maar bij zoon en schoondochter minimaal 10 kussens op het bed (misschien wel meer , ik heb ze nooit geteld). Hun bed is de hele dag netjes (net zoals in de film) en als ze slapen gaan moeten ze dus de boel gaan onttakelen. H Gr. Cisca, Servie

 7. Het schijnt nogal ranzig te zijn om je dompige warme bed meteen weer toe te dekken. Huismijt-hemel enzo. Dus ik maak het in de loop van de dag weer op. Soms zelfs vijf minuten voor ik ga slapen maar ik stap graag net als jij graag in een opgemaakt bed.

  Het hangt hier ook altijd buiten. Ze moeten hier ook wel denken dat het bij ons vreselijk stinkt omdat hier altijd de boel openstaat maar altijd de ramen dicht zoals 90% hier heeft is toch niet fris...? O_o

 8. Even het geluid uitzetten ivm reclames... sorry, vind fem enorm irritant op je blog... nou ja, als je er wat mee verdiend...gun het je wel... maar wel lastig

  Ik heb ooit kussens gekocht voor het bed. We gooiden ze de eerste dag al naar de bank en heb er te veel en we kregen een afgedankte bank waar ze totaal niet bij passen... afgesloten hoofdstuk dus.

  Geen kussens op bed behalve hoofdkussens. Ik maak het bed nooit op. De katten nemen het nog warme bed in de ochtend in en ik verkrijg het niet over mijn hart ze weg te jagen. Soms stel ik het wassen er zelfs voor uit :)

  Ik kocht pipkussens en vond ze binnen een jaar niks. Zoals sommigen me al zeiden ;) Ik laat ze op de bank liggen om me te herinneren aan mijn miskoop. Ze liggen wel lekker. Ze zien er alleen niet uit. Al kreeg ik er afgelopen week complimenten over van bezoek. Ik was perplex....

 9. Valhalla: ik heb de ramen ook altijd open! Ik ben dol op luchten.

  Zena: als het geluid van de video's aan gaat is dat inderdaad heel irritant. Ik zal toch eens gaan inventariseren bij hoeveel mensen de video's geluid maken. Dat zou namelijk niet moeten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>